Update | Verstappen is favorietenrol kwijt, maar liefst drie keer je inzet bij winst (ad) Algemeen
Algemeen

Update | Verstappen is favorietenrol kwijt, maar liefst drie keer je inzet bij winst (ad)

Update | Verstappen is favorietenrol kwijt, maar liefst drie keer je inzet bij winst (ad)

Na de indrukwekkende zeges in achtereenvolgend Frankrijk, Hongarije, België, Nederland en Italië wil Max Verstappen de zegereeks aankomend weekend uitbreiden naar zes op rij. De suprematie van de Nederlander is gigantisch en dat zorgt er voor dat hij topfavoriet is voor de zege in Singapore. Nog niet eerder dit seizoen stond de concurrentie voorafgaand aan een raceweekend op zo'n straatlengte achterstand bij de wedkantoren. Wij zullen na iedere sessie een update geven van de odds voor de eindwinnaar en de coureur die poleposition weet te pakken.

Zondag 2 oktober 2022 kan Max Verstappen zijn tweede wereldtitel in de Formule 1 op zijn naam schrijven. Echter lijkt die kans klein, want Verstappen moet dan hopen op een off-day van Charles Leclerc en Sergio Perez. Zelf moet Verstappen de race winnen en dient Leclerc buiten de top-9 te eindigen en mag Perez niet hoger finishen dan een vierde positie. Hoogstwaarschijnlijk zal Verstappen een week later in Japan feest kunnen vieren en de prolongatie van de WK-titel kunnen opeisen.

De wedkantoren zien Verstappen in Singapore een eenvoudige zege boeken. Bij een zesde zege op rij nadert hij de successen van onder meer Michael Schumacher en Sebastian Vettel. Schumacher kende in zijn fantastische carrière een maximale reeks van zeven overwinningen op rij, recordhouder Vettel won maar liefst negen keer in successie. De odds liegen er niet om. Een zege van Verstappen levert je slechts 1.40 keer je inzet op. Daarachter volgt Leclerc met een odd van 5.00 en staan de overige coureurs op een nog grotere afstand met odds van hoger dan 11.00.

Tip: na afloop van de vrije trainingen gaat de odd vaak omhoog, omdat Verstappen vrijwel nooit de snelste tijd klokt. Kies dus het juiste moment om in te zetten.

Update odds zege Grand Prix van Singapore

Coureur Odd zege Grand Prix Singapore (na afloop kwalificatie)
Max Verstappen 3.00 (was 1.40)
Charles Leclerc 2.25 (was 4.50)
Carlos Sainz 17.00 (was 11.00)
Lewis Hamilton 4.33 (was 15.00)
Sergio Perez 11.00 (was 17.00)
George Russell 67.00 (was 19.00)

Update odds poleposition Grand Prix van Singapore

Coureur Odds poleposition Grand Prix Singapore (kwalificatie)
Max Verstappen 2.50 (was 2.00)
Charles Leclerc 2.10 (was 2.50)
Carlos Sainz 6.00 (was 6.50)
Lewis Hamilton 15.00 (was 15.00)
Sergio Perez 34.00 (was 21.00)
George Russell 21.00 (was 21.00)

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws