Twee keer je inzet terug bij wereldtitel Verstappen, Leclerc krijgt dezelfde odd (Ad) Algemeen
Algemeen

Twee keer je inzet terug bij wereldtitel Verstappen, Leclerc krijgt dezelfde odd (Ad)

Twee keer je inzet terug bij wereldtitel Verstappen, Leclerc krijgt dezelfde odd (Ad)

Na de masterclass van Max Verstappen in Imola waar hij zowel de sprintrace als de race op zondag won is hij weer een stuk dichter bij de koploper in de WK-stand, Charles Leclerc, gekomen. Het seizoen is nog maar vier race weekenden onderweg, maar toch is het leuk om te kijken hoe de bookmakers aankijken tegen de kansen van Verstappen. De quotering is nu nog redelijk hoog en zal alleen maar lager worden als de Nederlander dichter bij de Monegask komt.

Max Verstappen is uiterst content met zijn overwinning in Italië, maar ook de zesde plaats van directe concurrent Charles Leclerc zal hem bekoren. Zodoende loopt de Nederlander dit weekend flink in en is de achterstand nog maar 27 punten. Als we een kijkje nemen bij de bookmakers hoe zij aankijken tegen de kansen voor zowel Verstappen als Leclerc op de wereldtitel dan liggen die helemaal gelijk. Beide coureurs krijgen een odd van 2.00 bij het veroveren van de wereldtitel.

Voor wat betreft de strijd om de constructeurstitel geven de bookmakers Ferrari een licht voordeel ten opzichte van Red Bull. Weet Ferrari aan het einde van het seizoen de meeste punten te vergaren dan staat daar op dit moment een odd tegenover van 1.72. Red Bull volgt op een korte afstand met een quotering van 2.00. Mercedes is tot op heden nog niet in de buurt gekomen van deze twee ploegen en zal dat ook niet meer gaan komen. Voor de opportunisten is er toch de mogelijkheid een gokje te wagen op de renstal van Lewis Hamilton. Odd is maar liefst 17.00.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws