Brendon Leigh terug aan de top met zege in virtueel China Formule 1
Formule 1

Brendon Leigh terug aan de top met zege in virtueel China

Brendon Leigh terug aan de top met zege in virtueel China

De F1 eSports Pro Exhibition Race is gewonnen door Brendon Leigh. De Engelsman, die in 2017 de eerste officiële eSports-kampioen werd in de Formule 1, was nipt sneller dan rivalen Frederik Rasmussen en Alvaro Carreton. F1 2019 was de game van dienst.

Leigh, die teleurstelde enkele weken geleden in Australië, startte vanaf P1 en hield die plek vast tijdens de eerste rondes van de race. Gedurende de hele wedstrijd stond hij onder druk van zijn rivalen, die slechts binnen enkele tienden van secondes achter hem reden, maar de Mercedes-coureur hield zijn hoofd koel en won zodoende de race.

Floris Wijers (Haas) en en Bono Huis (Mercedes) waren de enige twee Nederlanders aan de start. Zij kwamen echter niet in het stuk voor. Wijers kwam als elfde over de meet en wist daarmee enkele tienden voor Huis te blijven, die twaalfde werd. (foto: screenshots game F1 2019)

Kijk hier live naar de  F1 Pro Exhibition Race China

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws