F1 Live 22:00u | Kwalificatie Grand Prix van Miami 2023 Formule 1
Formule 1

F1 Live 22:00u | Kwalificatie Grand Prix van Miami 2023

F1 Live 22:00u | Kwalificatie Grand Prix van Miami 2023

Max Verstappen zal met een gerust hart uitkijken naar de kwalificatie op zaterdag. Tijdens de derde vrije training was de Nederlander iedereen te snel af. Het gat met de nummer twee, Charles Leclerc, was ruim vier tienden. Die vorm hoopt Verstappen door te kunnen zetten in de kwalificatie. F1Maximaal houdt je middels een liveblog op de hoogte over alle baanactie op het Miami International Autodrome.

Ook de vrijdag was een goede dag voor Verstappen in de Verenigde Staten. De coureur van Red Bull Racing werd vierde in de eerste vrije training, maar was ruim de snelste tijdens de tweede vrije training. Carlos Sainz en Leclerc moesten respectievelijk zo'n vier en vijf tienden toegeven op de tweevoudig wereldkampioen. Verstappen begon dus overtuigend, en wist dat ook in de derde vrije training door te zetten.

Daarmee heeft Verstappen de toon gezet, en zal het nu vooral afwachten zijn wat Ferrari nog in petto heeft. Duidelijk is wel dat Verstappen nog een slagje sneller zou kunnen, want de persoonlijk snelste sectoren heeft de Red Bull-coureur in verschillende runs neergezet. Als hij dat beter aan elkaar weet te knopen, kan er een snelle ronde uitrollen. Daarachter lijkt het erop dat Sergio Pérez, Leclerc en Sainz het moeten gaan uitvechten.

Kwalificatie GP Miami live kijken?

Kan Verstappen pole pakken, of wordt het toch Leclerc of iemand anders? De kwalificatie voor de Grand Prix van Miami wordt onder andere uitgezonden door F1TV en Viaplay. Registreer je bij de aanbieders om zelf live-beelden te zien van de sessies. Wil je een overzicht van alle tv-aanbieders van het hele seizoen? Bekijk dan deze pagina.

Wed op GP Miami

Een voorgevoel dat Verstappen het goed gaat doen dit weekend? Check dan de odds voor de aankomende sessies. Hier vind je elk weekend de quoteringen voor een zege van de Nederlander, en daar valt bijvoorbeeld ook te lezen hoeveel geld je terugkrijgt wanneer je denkt dat Verstappen een sessie op de eerste plaats afsluit.

F1 Live 22:00u | Kwalificatie Grand Prix van Miami 2023

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws