Garrix vertelt over 'mummie' Norris na ongelukje in Amsterdam: 'Die foto ging natuurlijk viraal' Formule 1
Formule 1

Garrix vertelt over 'mummie' Norris na ongelukje in Amsterdam: 'Die foto ging natuurlijk viraal'

Garrix vertelt over 'mummie' Norris na ongelukje in Amsterdam: 'Die foto ging natuurlijk viraal'

DJ Martin Garrix deelt het verhaal over hoe Lando Norris de wond op zijn neus opliep tijdens Koningsdag in Amsterdam. Garrix geeft aan dat iedereen het veel groter maakte dan het daadwerkelijk was, maar stelt iedereen lachend gerust dat hij Norris niet op zijn neus had geslagen of iets dergelijks. De foto die van Norris werd genomen, ging natuurlijk viraal.

Norris werd tijdens Koningsdag op de Amsterdamse grachten gespot en daar was hij druk aan het feesten met Garrix. De twee zijn al een lange tijd vrienden en Norris besloot met hem te genieten van zijn vrije tijd tussen de Grands Prix van China en Miami. Max Verstappen was ook uitgenodigd, maar bij besloot om het feestje over te slaan vanwege de zware race in Florida die voor de deur stond. Norris heeft schijnbaar genoten voor twee, zo was het te zien op de beelden die lieten zien hoe de McLaren-coureur, helemaal in oranje, stond te hossen op een boot met Garrix. Hij liep wel een kleine verwonding op, maar uiteindelijk was niets aan de hand.

Garrix legt het verhaal ook uit. 'Iedereen maakte het gekker dan het was', zegt de DJ tegenover Virgin Radio Dubai. 'We waren op de boot aan het feesten, we hadden het leuk, maar zijn glas was een beetje kapot. Hij pakte het glas om een slok te nemen, en het bovenste gedeelte gaf hem dus een kleine snee op zijn neus', verklaart Garrix. 'Maar vanwege de plek waar hij zich sneed, bloedde het nogal, en daarom leek het erger dan het was.' De foto van Norris met het verband om zijn hoofd ging daarna natuurlijk heel snel rond op social media. 'Iedereen dacht dat ik zijn neus gebroken had of zoiets!' lacht Garrix.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

Norris en Garrix tijdens Koningsdag in Amsterdam.

Iedereen schrok: 'Maar het was maar een klein sneetje'

Norris had een week later nog steeds een pleister op zijn neus, en daarom waren sommige fans bezorgd dat hij pijn zou hebben als hij zijn helm op moest doen. 'We hadden een pleister op zijn neus gedaan, maar iemand veranderde hem daarna in een mummie met dat verband, en toen nam iemand een foto, en ja, die ging viraal', zegt de DJ. 'De hele wereld zag de foto en dacht: wat erg! Maar gelukkig was het maar een klein sneetje.' Of het Norris geluk bracht of niet in Miami, dat kan Garrix niet zeggen. Na zijn zege had Norris de kans om een nog groter feestje te vieren in Miami, en dat heeft hij dan ook gedaan.

Meediscussiëren? Klik hier om je te registreren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws