Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Italië live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Italië live via F1TV of Viaplay!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Italië live via F1TV of Viaplay!

Dit weekend is het tijd voor een nieuwe race in de Formule 1! De Grand Prix van Italië staat zondagmiddag op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race zelf live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in Italië!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1, Formule 2 en Porsche Supercup terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Italië live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema F1TV voor Formule 1 in Monza

Op donderdagmiddag kun je tussen 16.30 uur en 16.55 uur kijken naar de Weekend Warm-up op F1TV. Vanaf vrijdag begint het raceweekend op Autodromo Nazionale Monza. Tussen 13.30 uur en 14.30 uur is de eerste vrije training, terwijl de tweede vrije training om 17.00 uur start. Zaterdag staat de derde en laatste vrije training op het programma. Je kunt tussen 12.30 uur en 13.30 uur inschakelen bij F1TV.

Zaterdagmiddag begint de voorbeschouwing op de kwalificatie van de Grand Prix van Italië. Deze voorbeschouwing begint om 15.30 uur en eindigt om 15.55 uur. Vanaf 16.00 uur start de kwalificatie in Monza. Om 17.00 uur begint de nabeschouwing, die zo'n dertig minuten zal duren.

Zondag is het de dag van de Grand Prix van Italië. Tussen 14.00 uur en 14.55 uur kun je de voorbeschouwing op de race live zien bij F1TV. Vanaf 15.00 uur is de Grand Prix in Monza rechtstreeks te zien. Na de race wordt er uiteraard weer nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing is vanaf 17.00 uur te zien en duurt tot 17.40 uur.

Tijdschema Viaplay voor Grand Prix van Italië

Bij Viaplay kun je vrijdag vanaf 13.20 uur inschakelen voor de eerste vrije training in Monza. Later op de dag kun je tussen 16.50 uur en 19.05 uur kijken naar de tweede vrije training. Zaterdag is het tijd voor de afsluitende vrije training, die tussen 12.20 uur en 14.35 uur wordt uitgezonden. Daarna kun je tussen 15.25 uur en 18.45 uur kijken naar de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië.

Zondag is het de dag van de race. Om 08.05 uur kun je Viaplay al aanzetten, want er is de hele dag iets te zien. Tussen 13.55 uur en 18.45 uur is de programmering rondom de Grand Prix van Italië live te volgen. Als je de race niet live kunt zien, dan zijn de hoogtepunten om 18.00 uur te zien bij Viaplay.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Heb je nog geen VPN-abonnement? Probeer NordVPN met meer dan vijftig procent korting.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws