Gemengde vrijdag voor Mclaren: 'Een aantal veel snellere auto's voor ons' Formule 1
Formule 1

Gemengde vrijdag voor Mclaren: 'Een aantal veel snellere auto's voor ons'

Gemengde vrijdag voor Mclaren: 'Een aantal veel snellere auto's voor ons'

McLaren heeft een gemengde vrijdag achter de rug tijdens het Grand Prix-weekend in Canada. Lando Norris en Daniel Ricciardo kwamen niet verder dan het middenveld maar volgens de coureurs is er wel potentie om beter te presteren.

Norris sprak van een zware dag in het persbericht van zijn team: 'Het was een Zware dag. Ik zou zeggen positief, want we kregen door veel van wat we wilden, maar niet alles. We hadden een paar problemen, dus ik heb niet zo veel kunnen rijden als ik had gewild. We staan een beetje op achterstand met een paar dingen, vooral op de lange baan. Afgezien daarvan, de auto staat er redelijk voor. We hebben zeker nog wat werk te doen met een aantal veel snellere auto's voor ons. Maar afgezien daarvan, positief, en we blijven ons verbeteren tot morgen', zegt Norris.

Ricciardo is blij terug te zijn in Canada

Ricciardo is blij weer terug te zijn in Canada: 'Ik heb dit circuit echt gemist nadat ik hier een paar jaar niet ben geweest. Het is zo leuk. Ik heb er gewoon van genoten. Ik denk dat we vrij snel in de groove zaten en we lieten goede signalen zien. We zullen zien wat er met het weer gebeurt, ik denk dat we vandaag geluk hebben gehad met een droge dag, maar we zullen zien wat er morgen gebeurt. Het zou helemaal anders kunnen zijn, maar ik denk dat vandaag een solide start was. Hopelijk kunnen we nog wat fine-tunen en dan vannacht nog wat meer snelheid vinden. Over het algemeen was het gewoon een leuke vrijdag', zegt Ricciardo.

Geen enkele twijfel bij de wedkantoren: ook in Canada zal Verstappen zegevieren! Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws