Onduidelijkheid bij Red Bull voor GP Hongarije: 'Zal niet onze sterkste baan zijn' Formule 1
Formule 1

Onduidelijkheid bij Red Bull voor GP Hongarije: 'Zal niet onze sterkste baan zijn'

Onduidelijkheid bij Red Bull voor GP Hongarije: 'Zal niet onze sterkste baan zijn'

Max Verstappen en Sergio Pérez kijken uit naar de laatste race voor de zomerstop. De Grand Prix van Hongarije zal een zware test worden voor Red Bull Racing, aangezien Verstappen denkt dat Ferrari een stuk sterker zal zijn op het technische circuit. De Nederlander kijkt echter wel uit naar het Grand Prix-weekend, aangezien hij fan is van de technische sectoren. Pérez hoopt vooral dat hij een beter weekend zal kennen dan in Frankrijk.

In 2019 wist Verstappen op de Hungaroring voor het eerst in zijn carrière poleposition te pakken. 'Hongarije is een speciaal circuit, want het lijkt een beetje op een kartbaan', vertelt de regerend wereldkampioen in de preview van Red Bull. 'Het heeft een hele leuke technische tweede sector.' Wel is het nog onduidelijk hoe Red Bull zal presteren op de Hungaroring. 'Het wordt interessant om te zien wat de impact van het weer zal zijn en het zal ook niet onze sterkste baan zijn.'

'Natuurlijk wil ik een goed resultaat halen en ik ga er ook alles aan doen samen met het team', vervolgt de Red Bull-coureur. Het is de laatste race voor de zomerstop in gaat en de coureurs kunnen genieten van wat rust. Verstappen hoopt dat de rustperiode het team goed zal doen. 'Ik kijk uit naar de zomerstop. Hopelijk kunnen we ons als team opladen, zodat we een sterke start hebben tijdens de tweede helft van het seizoen.'

Pérez: 'Terugkeren op niveau dat we het hele jaar al halen'

Pérez wil vooral de de vorige race zo snel mogelijk vergeten. 'Ik kende een frustrerend weekend in Frankrijk, want ik had nooit het gevoel dat ik de snelheid had.' Pérez weet dat het belangrijk is om zichzelf te herpakken in de laatste race voor de zomerstop. 'We gaan zo hard mogelijk pushen om een goed resultaat te halen in de laatste race voor de zomerstop. We moeten terugkomen op het niveau dat we constant hebben gehaald dit seizoen', aldus de Mexicaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws