Plooij verwacht vuurwerk op de persconferentie: 'Dat wordt wel een gezellig gesprekje' Formule 1
Formule 1

Plooij verwacht vuurwerk op de persconferentie: 'Dat wordt wel een gezellig gesprekje'

Plooij verwacht vuurwerk op de persconferentie: 'Dat wordt wel een gezellig gesprekje'

Jack Plooij heeft op de radio vooruitgeblikt naar de laatste race van dit Formule 1 seizoen. De pitreporter van Ziggo Sport verwacht sowieso vuurwerk op de persconferenties, waar volgens hem Max Verstappen en Lewis Hamilton aan elkaar gekoppeld zijn en ook Toto Wolff en Christian Horner voor dezelfde sessie zijn ingedeeld. Ook wordt hij gevraagd naar de vermeende middelvinger die hij opstak tijdens het weekend in Saoedi-Arabië.

Vanuit de woestijn blikt Plooij tegenover Veronica Inside terug op het afgelopen weekend. Waar de wereld in vuur en vlam staat over de rijstijl van Verstappen tijdens de GP in Jeddah, is er voor de man van Ziggo Sport niets veranderd aan zijn beeld over de Nederlander. 'Voor mij is er niks veranderd, gewoon gas erop. Mercedes druk bezig om naar buiten te benadrukken hoe agressief Max is, maar ik vind het alleen maar mooi!', zo laat hij weten nog altijd fan te zijn van de manier van rijden van de coureur.

Hoewel Red Bull nog wel bezig is met duidelijkheid krijgen over wat er precies is gebeurd bij de verschillende incidenten in de afgelopen grand prix, verwacht Plooij geen protest meer. 'Red Bull is op de achtergrond wel bezig, maar wil het op de baan uitvechten. Ik verwacht geen protesten of iets dergelijks.' Tijdens de persconferenties verwacht hij wel spektakel, aangezien de beide teams elkaar daar treffen. 'Ik verwacht wel vuurwerk op de persconferenties, want morgen zitten Lewis en Max samen en op vrijdag Horner en Wolff, dus dat wordt wel een gezellig gesprekje.'

Vermeende middelvinger

Tijdens de uitzendingen rondom de GP in Saoedi-Arabië leek het erop of zowel Plooij als Olav Mol op enig moment de middelvinger opstaken. Wanneer de reporter hier naar gevraagd wordt keert hij zich in onschuld. 'Ik heb geen idee, ik heb geen foto gemaakt, niks', zo houdt hij zich op de vlakte, om vervolgens nog vooruit te kijken naar zijn naderende afscheid. 'Ooit was er een eerste, dus er is ook altijd een keer een laatste. Ik vind het prima. Ik vind het geweldig, ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Als Max wereldkampioen wordt gaan we het vieren zondagavond, dat zou een geweldig afscheid zijn.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws