Porsche vraagt handelsmerk aan en lijkt F1-terugkeer bij Red Bull te bevestigen Formule 1
Formule 1

Porsche vraagt handelsmerk aan en lijkt F1-terugkeer bij Red Bull te bevestigen

Porsche vraagt handelsmerk aan en lijkt F1-terugkeer bij Red Bull te bevestigen

Porsche bereidt zich steeds meer voor op een terugkeer in de Formule 1. De autofabrikant heeft bij het Duitse patenten- en handelsmerkbureau een handelsmerkaanvraag ingediend met de naam 'F1nally'. Dit suggereert dat een terugkeer in de Formule 1, wat zo goed als bevestigd met Red Bull Racing zal zijn, meer dan een zekerheidje is.

De aanvraag is ingediend in enkele klassen, zoals het systeem in Duitsland werkt. Het gaat hier om de klassen 14, 18, 25, 28, 35, 38, 41 en 42. De eerste vier klassen hebben betrekking op merchandising. Denk daarbij aan sieraden, bagage, kleding, hoofddeksels, schoeisel en speelgoed. Klasse 28 gaat ook over videospellen, wat mogelijk inhoudt dat F1nally mogelijk voor zal komen in de officiële F1-game, aldus informatie van CarBuzz.

F1nally lijkt volgens Duitse patentklasse betrekking te hebben op sportteam 

Klassen 35, 38, 41 en 42 gaan over de zakelijke kant van het handelsmerk. Het stelt Porsche in staat om een ​​bedrijf te starten met de naam F1nally en alle kantoorfuncties, organisatie, telecommunicatie en administratie die daarbij horen. Klasse 41 is misschien wel de meest interessante klasse, gezien deze onder meer culturele en sportieve activiteiten omvat. Dat is de grootste indicatie dat F1nally betrokken is met een sportteam of zelfs eentje zal zijn. De 'F1' aan het begin van de naam spreekt voor zich.

Klasse 42 omvat wetenschappelijke en technologische diensten, waaronder industrieel onderzoek, analyse en ontwerp, evenals ontwerp en ontwikkeling van computerhard- en software. Porsche lijkt daardoor de ontwikkeling van de aandrijflijn te gaan beheren, wat met de komst van synthetische brandstof in 2026, wanneer de nieuwe motorformule ingaat, geheel logisch is. Het Duitse automerk heeft een rijke geschiedenis met duurzame brandstoffen.

Wint Max Verstappen zijn tweede wereldtitel? Zet in en krijg 1,08 keer je inzet terug! Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws