Stapt Hamilton binnenkort uit de Formule 1? 'Natuurlijk zal hij teleurgesteld zijn' Formule 1
Formule 1

Stapt Hamilton binnenkort uit de Formule 1? 'Natuurlijk zal hij teleurgesteld zijn'

Stapt Hamilton binnenkort uit de Formule 1? 'Natuurlijk zal hij teleurgesteld zijn'

David Coulthard denkt niet dat Lewis Hamilton nu al zal besluiten om uit de Formule 1 te stappen. Tijdens een persmoment zei Toto Wolff: 'Ik hoop echt dat Lewis doorgaat, want hij is de beste coureur ooit. Zijn racehart zal hem vertellen dat hij door moet gaan, hij is tenslotte in topvorm. Maar we moeten de pijn overwinnen die hem zondag is aangedaan.' Coulthard snapt dat Hamilton teleurgesteld is, maar dat kan niet de reden zijn om nu al te stoppen.

'Hamiltons toewijding staat buiten kijf', begint de voormalig Formule 1-coureur bij BBC Radio 5 Live. Zijn verwachting is dat de Mercedes-coureur ook gewoon volgend seizoen te zien is in de koningsklasse. Dan zal hij plaatsnemen naast zijn nieuwe teamgenoot George Russell. 'Lewis heeft laten zien waarom hij zevenvoudig wereldkampioen is', vervolgt Coulthard. 'Hij is een fenomeen en een ongelooflijke atleet.'

'Lewis heeft veel tegenslagen overwonnen'

Voor de komende twee jaar heeft Hamilton nog een contract bij Mercedes. 'Hij is een teamspeler, hij voelt zich verplicht aan zijn team en hij zal er het komende jaar alles aan doen om zijn achtste wereldtitel te winnen', benadrukt Coulthard. 'Natuurlijk zal hij teleurgesteld zijn. Maar hij is een geweldige autocoureur, hij heeft verschillende wereldkampioenschappen gewonnen en heeft in zijn carrière veel tegenslagen overwonnen', besluit Coulthard.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws