Stroll sr. zou F1-entree Andretti logisch vinden: 'Het is een grote naam' Formule 1
Formule 1

Stroll sr. zou F1-entree Andretti logisch vinden: 'Het is een grote naam'

Stroll sr. zou F1-entree Andretti logisch vinden: 'Het is een grote naam'

De afgelopen weken nemen de geruchten toe dat Michael Andretti graag in de Formule 1 toetreedt. De oud-coureur zou dichtbij een overname van het Zwitserse Sauber zijn. Lawrence Stroll, eigenaar van Aston Martin Racing, zou de entree van de Amerikaanse renstal Andretti Autosport toejuichen, aangezien het een grote naam en toevoeging aan de F1 is.

'Andretti is een grote naam in de autosport. Ik ken de familie en ik denk dat zij een hele mooie toevoeging zouden zijn aan onze sport', aldus Stroll sr. tegenover de Toronto Sun. De familie Andretti heeft een speciale organisatie opgericht om te kijken naar een investering in de racerij. Met de toenemende populariteit in de Verenigde Staten en de aankomende Grand Prix van Miami, lijkt de Formule 1 hiervoor een interessante optie. 'Ik weet niet of de geruchten kloppen, maar waar rook is, is vuur denk ik.

Zelf is de baas van Aston Martin zeer ambitieus. 'Het is een enorm gaaf avontuur, de Formule 1. Met onze nieuwe faciliteiten kunnen we hopelijk aanhaken bij de top', aldus de vader van Lance Stroll. Met de nieuwe financiële limieten ziet de topman nieuwe kansen voor zijn renstal. 'Als je onbeperkt geld erin kunt steken, kan de concurrentie nooit aanhaken. Nu is dat voordeel weg en ik denk dat we dankzij de bugetlimieten bovenin mee kunnen draaien. Iedereen is zeer gefocust op het maken van winst.' Zo kan de Canadese zakenman een voorbeeld vormen voor Andretti.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws