Stroll tevreden met progressie van 'duurste werknemer' Vettel Formule 1
Formule 1

Stroll tevreden met progressie van 'duurste werknemer' Vettel

Stroll tevreden met progressie van 'duurste werknemer' Vettel

Lawrence Stroll is tevreden met de progressie die Sebastian Vettel boekt bij Aston Martin. De Heppenheimer kende een moeizame opstartfase bij zijn nieuwe werkgever, maar heeft zich uitstekend weten te herpakken, met een tweede plaats in Baku als kers op de taart. Het stemt Stroll sr. tevreden, die de viervoudig wereldkampioen binnenhaalde om de titelstrijd van zijn team kracht bij te zetten.

Stroll, die tegenover Motorsport.com toegeeft dat Vettel de duurste werknemer is binnen zijn organisatie, is tevreden. 'Vettel begon wat traag, maar is inmiddels op snelheid', meldde de Canadees over zijn topcoureur. Tijdens de wintertests voorafgaand aan het seizoen kende Vettel veel technische problemen, waardoor hij nauwelijks het circuit op kon. Dit is de verklaring die Stroll geeft voor de trage start.

Vettel en Stroll bij Aston Martin

Inmiddels lijkt Vettel de AMR21 onder de knie te hebben, en dat mag voor het geld dat Aston Martin voor hem betaalt ook wel, stelt Stroll: 'Ja, hij is onze duurste werknemer, maar ik denk dat hij het uitstekend doet.' Niet alleen weet hij met regelmaat punten binnen te slepen, ook neemt hij zijn minder ervaren teamgenoot, Lance Stroll, op sleeptouw.

Ook over zijn zoontje is Stroll te spreken. De 22-jarige heeft een lange weg te gaan naar een titel, maar deze zou er volgens de multimiljardair zomaar kunnen komen. 'Ik denk dat hij dit jaar op gelijke hoogte staat met Vettel', concludeert hij. Over een gebrek aan rijvaardigheid hoeven we het voor Stroll jr. dus niet te hebben. Daarnaast gelooft zijn vader dat Stroll nog lang niet uitgegroeid is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws