'Suck my balls'-moment zet geen kwaad bloed tussen Magnussen en Hülkenberg Formule 1
Formule 1

'Suck my balls'-moment zet geen kwaad bloed tussen Magnussen en Hülkenberg

'Suck my balls'-moment zet geen kwaad bloed tussen Magnussen en Hülkenberg

Kevin Magnussen geeft aan geen probleem te hebben met Nico Hülkenberg als mogelijke teamgenoot. Haas is het enige team waar nog een stoeltje vrij is voor komend seizoen en momenteel wordt de Duitse coureur veel in verband gebracht met die plek. De verwachting was dat de twee mogelijk niet goed met elkaar konden opschieten na het 'suck my balls'-verhaal, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Volgens Magnussen zet het eerdere moment geen kwaad bloed tussen de twee. 'Ik denk dat ik nu al vaak heb gezegd dat ik helemaal geen probleem heb met Nico', begint de Haas-coureur, geciteerd door Motorsport.com. Het moment in 2017, toen de twee coureurs een woordenwisseling hadden, wekte bij velen het idee dat Magnussen tegen de komst van Hülkenberg bij het team zou zijn, maar daar is hij overheen.

Magnussen: 'Ik heb geen mening over wie in de tweede auto moet zitten'

De Deen vertelt ook dat hij Hülkenberg zeker geen verkeerde coureur vindt. 'Eigenlijk respecteer ik hem als coureur. Ik ken hem niet echt als persoon, maar zeker als coureur heb ik hem altijd gerespecteerd. Dus ik zou geen probleem hebben', vertelt Magnussen. 'Maar ik heb geen mening of hij wel of niet in de tweede auto moet zitten. Mick (Schumacher, red.) doet het momenteel goed. Hij had wat problemen in het begin van het jaar en een paar crashes, maar hij is zeker sneller nu', voegt de dertigjarige coureur eraan toe.

Eerder liet de Duitse RTL weten dat Haas mogelijk voor de Grand Prix in Brazilië bekend wil maken wie het laatste stoeltje bij het team in 2023 gaat vullen. Hülkenberg heeft zelf goede hoop en gaf al aan dat hij harder traint voor het geval dat hij die coureur is. De teambaas en eigenaar van Haas zijn eerder al erg kritisch geweest op Schumacher, waardoor de verwachting is dat zijn landgenoot Hülkenberg zijn plek zal overnemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws