Viaplay komt met unieke programma's: Verstappen vertolkt hoofdrol tijdens raceweekenden Formule 1
Formule 1

Viaplay komt met unieke programma's: Verstappen vertolkt hoofdrol tijdens raceweekenden

Viaplay komt met unieke programma's: Verstappen vertolkt hoofdrol tijdens raceweekenden

Viaplay heeft op donderdag middels een persbericht meer uitleg gegeven over de uitzendingen gedurende Grand Prix-weekenden. Zo gaat Max Verstappen een hoofdrol vertolken met een 22-delige serie, waarin hij uitleg geeft over de circuits op de Formule 1-kalender. Daarnaast biedt de streamingdienst ook toegang tot de onboard-camera's van enkele coureurs. Ook vinden er elk raceweekend meerdere talkshows plaats op Viaplay.

Tijdens de Grand Prix-weekenden zal Verstappen niet alleen te zien zijn op het echte circuit. Gedurende de voorbeschouwing van Viaplay duikt de kersverse wereldkampioen ook in de simulator om de kijkers een uitleg te geven over de verschillende circuits. Momenteel kent de serie 22 delen, aangezien er op het moment 22 races op de kalender van de Formule 1 staan. Mogelijk wordt er nog een aflevering aan toegevoegd, wanneer er een vervanger is gevonden voor de Grand Prix van Rusland.

'Ik kijk vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen', zegt Verstappen in het persbericht van Viaplay. 'Ik denk dat de kijkers een heel spannend jaar kunnen verwachten. Ze kunnen elk raceweekend wat baankennis opdoen door mij op de circuits te zien rijden. Het was erg leuk om de ronden te rijden op de simulator in het hoofdkwartier van Team Redline.'

Drie onboard-kanalen: Verstappen en Bottas bieden elke week uniek kijkje

Naast de reguliere beelden van de vrije trainingen, de kwalificatie en de race biedt Viaplay ook drie kanalen aan waar onboard-beelden van enkele coureurs zijn te zien. Verstappen en Valtteri Bottas zullen elk weekend op de speciale streams te zien zijn. Elk raceweekend wordt er een andere coureur uitgekozen om te volgen. Aankomend weekend in Bahrein zullen de kijkers mee kunnen kijken door de ogen van Lewis Hamilton.

Extra praatprogramma's Viaplay

Rondom de raceweekenden zullen er ook extra praatprogramma's aan bod komen op Viaplay. Op vrijdagen blikken de analisten en enkele experts in 'F1 Shakedown' vooruit op het Grand Prix-weekend. Bovendien zullen ze de verrichtingen van coureurs bespreken en spreken ze hun verwachtingen uit. Op maandag zal Amber Brantsen met speciale gasten terugblikken op het raceweekend in 'F1 Track Talk'.

Bekijk de prijzen van F1-kijken bij Viaplay.

GP Bahrein kijken? Bekijk welke kortingen er momenteel gelden voor tv-aanbieders van Formule 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws