Update | Meer foto's van Verstappen als steward bij de Formule E Max Verstappen
Max Verstappen

Update | Meer foto's van Verstappen als steward bij de Formule E

Update | Meer foto's van Verstappen als steward bij de Formule E

Max Verstappen is dit weekend in Marrakesh, waar hij zijn taakstraf van de FIA moet uitvoeren. De Nederlander kreeg die taakstraf naar aanleiding van het incident na afloop van de Grand Prix van Brazilië. Verstappen leek de wedstrijd te winnen, maar werd van de baan geduwd door Esteban Ocon.

De 21-jarige Verstappen zocht na afloop van die race, die hij als tweede uitreed, Ocon op. Het kwam tot een handgemeen en daarvoor bestrafte de FIA hem destijds. Vrijdag werd bekend dat hij de stewards tijdens de Formule E-race in Marokko moet assisteren.

De race wordt vanmiddag om 16.00 uur Nederlandse tijd verreden. Verstappen was tijdens de vrije training en kwalificatie eerder deze zaterdag ook al aanwezig in de Marrakesh. De Limburger kijkt vooralsnog belangstellend mee. (Foto: Screenshot Ziggo Racing)

Update 5.57 uur - Meer foto's van Verstappen bij Formule E

Inmiddels zijn er meer foto's opgedoken van Max Verstappen als steward bij de Formule E. Op de site van Motorsport-magazin.com staat er ééntje waarbij de Nederlander met de andere stewards aan tafel zit te kijken naar de race. Op Instagram staan verder foto's van een bellende Verstappen in de paddock.

Verstappen zei afgelopen weekend het meelopen 'constructief' te vinden. 'Iedereen doet zijn werk, soms is een deel van het werk moeilijke keuzes maken, maar ze moeten gemaakt worden. Ik vond het meelopen met de stewards erg constructief', aldus de Red Bull-coureur.

Kritiek op aanwezigheid Verstappen

Niet iedereen was overigens van zijn aanwezigheid gediend. Formule E-coureur Sam Bird vindt het een belediging voor de sport dat een weekend aanwezig zijn een taakstraf is. 'We zijn geen strafmaatregel', aldus Bird.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws