F1Maximaal lanceert nieuw website-design Algemeen
Algemeen

F1Maximaal lanceert nieuw website-design

F1Maximaal lanceert nieuw website-design

Bij F1Maximaal.nl zijn wij continu op zoek naar het verbeteren van de ervaring op de website. Middels een nieuwe lay-out van de website proberen we dan ook te voldoen aan de verwachtingen die gesteld worden aan nieuwssites in de industrie. U als lezer kunt altijd op ons forum terecht voor opmerkingen of suggesties over het nieuwe ontwerp.

Inmiddels is het nieuwe website-design van F1Maximaal.nl live gegaan. Zoals u wel gemerkt heeft, is dit met name qua uiterlijk een verandering ten opzichte van wat u van ons gewend bent. Zo zijn we overgestapt op een prettiger lettertype en zijn wij als organisatie van mening dat de lay-out zoals deze er momenteel uit ziet gebruiksvriendelijker is dan de vorige lay-out.

Uiteraard is het voor ons van groot belang wat u als lezer vindt van de wijzigingen die doorgevoerd worden aan F1Maximaal.nl. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om van u te horen. Wilt u uw mening geven over de nieuwe lay-out, of wat voor andere zaak dan ook binnen of rondom F1Maximaal? Check dan ons forum en laat een reactie achter!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws