Kox, Visser, Van der Lof en Mets overleven eerste selectieronde W-Series Algemeen
Algemeen

Kox, Visser, Van der Lof en Mets overleven eerste selectieronde W-Series

Kox, Visser, Van der Lof en Mets overleven eerste selectieronde W-Series

Stephane Kox, Beitske Visser, Shirley van der Lof en Milou Mets hebben allen de eerste selectieronde voor de W-Series overleefd. Zodoende mogen alle Nederlandse afgevaardigden in maart, tijdens de tweede fase van het traject, nogmaals laten zien dat zij een plekje verdienen in de W-Series.

Maandag eindigde de eerste selectieronde op de Wachauring en werden 26 coureurs naar huis gestuurd. De overgebleven 28 coureurs zullen over een ruime maand met elkaar gaan strijden om in totaal zo'n 18 à 20 plekken.

Würz ziet potentie

Alexander Würz was samen met David Coulthard aanwezig als instructeur in Oostenrijk. 'We hebben gezien dat de 54 coureurs erg gemotiveerd en ambitieus waren, dat was prachtig om te zien. Het draait er echter ook om dat we de beste coureurs selecteren en dat betekent dat er ook een aantal het niet gered heeft. Iedereen heeft potentieel en ik ben vereerd dat ik bij dit proces betrokken mag zijn', wordt de voormalig F1-couerur geciteerd door Motorsport.com. (Foto: Twitter Beitske Visser)

F1Maximaal sprak verleden week met Beitske Visser over haar kansen in de W-Series. Lees het interview hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws