Aston Martin onder de indruk van professionaliteit Vettel: 'Hij is haast een machine' Formule 1
Formule 1

Aston Martin onder de indruk van professionaliteit Vettel: 'Hij is haast een machine'

Aston Martin onder de indruk van professionaliteit Vettel: 'Hij is haast een machine'

Het is ondertussen bijna twee maanden geleden dat Sebastian Vettel aankondigde eind dit jaar te stoppen met de Formule 1. Zijn team geeft aan dat hij tot die tijd nog wel gemotiveerd is. Aston Martin gaat hem missen, maar kijkt ook uit naar de samenwerking met Fernando Alonso.

'Hij is echt de ultieme professional', zo vertelt de performance director van Aston Martin, Tom McCullough, geciteerd door Motorsport.com. 'Misschien is hij iets meer relaxed, maar ik zie geen verschil in de manier waarop hij zich gedraagt op de technische afdeling of in de manier waarop hij de auto bestuurt', legt de Brit uit. 'Sebastian is haast een machine', vervolgt McCullough die erg onder de indruk is van de samenwerking met Vettel.

'Hij is erg bedachtzaam en erg sterk in de technische ontwikkeling', vervolgt hij. 'Hij heeft het team een hoop opgeleverd in de manier waarop we opereren en hoe we naar bepaalde zaken kijken', legt de performance director uit. 'Het is onwijs leuk om met hem samen te zijn, maar hij weet ook echt hoe hij de moraal moet opkrikken', gaat McCullough verder. 'Ik kijk erg uit naar de laatste races met hem', vertelt hij.

'We kijken ernaar uit om van Alonso te leren'

Hierna zal het team gaan samenwerken met een andere meervoudig wereldkampioen, namelijk Alonso. McCullough vindt hem een goede vervanger van Vettel. De Brit houdt de Spanjaard momenteel al in de gaten en ziet dat hij op zijn eenenveertigste nog steeds behoorlijk gemotiveerd is. 'We zien wat hij wekelijks presteert bij Alpine.' vertelt McCullough. 'We kijken er erg naar uit om hem te verwelkomen in ons team zodat we kunnen zien wat we van hem kunnen leren en hoe hij ons als team verder kan brengen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws