Brown blijft terughoudend over kansen van McLaren: 'Ik denk dat het 2025 zal worden' Formule 1
Formule 1

Brown blijft terughoudend over kansen van McLaren: 'Ik denk dat het 2025 zal worden'

Brown blijft terughoudend over kansen van McLaren: 'Ik denk dat het 2025 zal worden'

De CEO van McLaren, Zac Brown, deelt zijn inzicht in de ambities van het team van McLaren voor het aankomende Formule 1-seizoen en uitte voorzichtig optimisme over de prestaties in 2024. Brown erkende de vooruitgang van het team, maar gaf aan dat ze meer tijd nodig hebben om volledig te profiteren van hun nieuwste technologieën.

‘We hebben alles wat we nodig hebben, maar we hebben wat meer tijd nodig’, begint de CEO tegenover internationale media. Brown toont hiermee een realistische benadering voor McLaren ten opzichte van de uitdagingen waar ze momenteel voor staan. De verwachtingen voor McLaren liggen hoog in 2024 en Brown benadrukt dat ze waarschijnlijk nog niet op topniveau zullen presteren.

Nieuwe technologie

Een belangrijk aspect dat door Brown wordt benoemd, is de lopende ontwikkeling van upgrades met behulp van hun nieuwste technologieën. ‘De upgrades, die ons vooruit hielpen, zijn niet uitgevoerd met een van onze nieuwste technologieën. We hebben een nieuwe simulator, een nieuwe productie-eenheid, dus dat is allemaal best spannend voor ons omdat we daar niet van hebben geprofiteerd’, legde hij uit.

Terwijl de CEO de aanzienlijke stappen erkent die McLaren heeft gezet, onthulde Brown dat het team nog steeds bezig is met het integreren van nieuw personeel. ‘We hebben geweldige mensen bij McLaren, maar we hebben ook een paar grote nieuwe namen die begin januari beginnen. Voor ons is 2024 echter al begonnen’, onthulde de CEO. Dit geeft aan dat de volledige impact van deze toevoegingen mogelijk pas het volgende seizoen voelbaar zal zijn.

Wordt 2025 het jaar van McLaren? 

Browns vooruitziende blik strekt zich uit tot de algehele tijdslijn van McLaren. ‘We zullen in januari alles op zijn plek hebben, maar 2024 is al begonnen, dus ik denk dat het 2025 zal worden voordat we alles volledig hebben benut’, geeft hij toe. Toch blijft de Amerikaan wel positief over de toekomst van McLaren. ‘Ik heb een goed gevoel over volgend seizoen. Het is een geweldige inspanning geweest, en het gaat een geweldig jaar worden’, merkte hij op.

Met erkenning voor de gezamenlijke inspanningen van het team prees Brown de teambaas Andrea Stella en het hele McLaren-team voor hun toewijding. ‘Andrea en het hele team hebben geweldig hun best gedaan. De upgrades zijn fantastisch. De coureurs doen het geweldig, er komt geweldig vermogen uit onze bolide, dus het gaat een wilde rit zijn’, aldus Brown.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws