Deze compensatie biedt Spa-Francorchamps gedupeerden van de 2021-race Formule 1
Formule 1

Deze compensatie biedt Spa-Francorchamps gedupeerden van de 2021-race

Deze compensatie biedt Spa-Francorchamps gedupeerden van de 2021-race

Circuit Spa-Francorchamps heeft inmiddels duidelijk gemaakt wat de compensatie wordt voor de gedupeerden van de F1-race van 2021. Afgelopen seizoen werd de Grand Prix van België na twee ronden afgevlagd en de organisatie achter het Belgische circuit beloofde de aanwezigen een compensatie voor de teleurstelling.

De compensatie die Circuit Spa-Francorchamps biedt, bestaat uit drie grote punten. Allereerst krijgen alle gedupeerden een F1TV-pas aangeboden. Wat hiermee bedoeld wordt, wordt verder niet belicht, al zou het logisch zijn als het om een jaarabonnement gaat. Of dit ook werkelijk het geval is, wordt in de informatie van het circuit niet toegelicht.

Daarnaast krijgen alle mensen die een kaartje kochten voor het 2021-evenement een vergoeding in de vorm van een persoonlijke uitnodiging voor een exclusief evenement dat op donderdag 25 augustus 2022 plaats gaat vinden. Hoe dit evenement eruit gaat zien, en wat er precies te vinden is tijdens het evenement, wordt verder niet benadrukt.

Tenslotte maken de mensen met een kaartje voor 2021 ook kans om in 2022 naar de wedstrijd te gaan. Toeschouwers die in de afgelopen editie een bronzen ticket bemachtigd hadden, maken kans op een zilveren ticket voor 2022. Er worden er in totaal honderd verdeeld. Voor de toeschouwers die in 2021 een zilveren kaartje hadden, zijn er vijftig gouden tickets te verdelen. Voor de mensen met een gouden ticket in 2021 zijn 20 VIP-tickets beschikbaar gesteld voor 2022. Deze tickets worden allen verdeeld door middel van een loting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws