Domenicali ziet nieuwe standaard in Zandvoort en Miami: 'Geven unieke identiteit' Formule 1
Formule 1

Domenicali ziet nieuwe standaard in Zandvoort en Miami: 'Geven unieke identiteit'

Domenicali ziet nieuwe standaard in Zandvoort en Miami: 'Geven unieke identiteit'

CEO van de Formule 1 Stefano Domenicali heeft zich complimenteus uitgelaten over de organisatie van de nieuwe generatie circuits op de kalender. Zandvoort en Miami zijn die nieuwe standaard die er gehanteerd moet worden, aldus de Formule 1-baas. Het evenement wordt bij beide in een festivaljasje gestoken, iets dat de Italiaan wel kan bekoren.

Tegenover De Telegraaf laat de baas van de F1 zich lovend uit over de manier waarop de nieuwe evenementen zichzelf neerzetten op de kalender. Vorig seizoen werd er in Zandvoort al een groot feest georganiseerd, waarbij er nog tal van evenementen rondom de sessies werden gepland. Dit jaar komt Miami ook met eenzelfde concept.

Nieuwe standaard

Domenicali ziet het met genoegen gebeuren. 'Het ongelooflijke talent en de visie van plaatsen als Zandvoort en Miami zetten een nieuwe standaard voor onze promotors, in de manier waarop ze evenementen creëren die de fans het hele weekeinde iets geven', zo laat hij weten.

'Ze leveren race- en entertainmentspektakels vol muziek, gastvrijheid en cultuur, terwijl ze een nieuwe en unieke identiteit geven aan F1-races', is hij lovend over de organisatie van de GP van Miami en dus ook Zandvoort. De festivalsfeer die de organisaties neerzetten kan hem dus wel bekoren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws