Ecclestone verwacht Hamilton niet terug: 'Tijd om andere dromen te verwezenlijken' Formule 1
Formule 1

Ecclestone verwacht Hamilton niet terug: 'Tijd om andere dromen te verwezenlijken'

Ecclestone verwacht Hamilton niet terug: 'Tijd om andere dromen te verwezenlijken'

Bernie Ecclestone gelooft niet in een terugkeer op de grid van Lewis Hamilton. De voormalig eigenaar van de Formule 1 denkt dat de klap te groot is voor de Brit, en verwacht dan ook dat hij na zeven kampioenschappen de wereld van de koningsklasse gedag zegt en zich gaat focussen op andere dingen.

'Als ik eerlijk ben, ik denk niet dat hij terugkomt, de teleurstelling is te groot', aldus Ecclestone tegenover Blick. De Brit heeft wel gesproken met de vader van Hamilton, al heeft hij hem niet gevraagd naar de toekomst van zijn zoon. De 91-jarige kreeg het gevoel toch geen antwoord te krijgen op die vraag.

De voormalig eigenaar van de sport ziet Hamilton eerder een andere droom van hem achterna gaan nu hij nog altijd op gelijke hoogte staat met Schumacher, bijvoorbeeld in de modewereld. 'Met zeven wereldtitels, net als Michael Schumacher, wordt het misschien wel tijd voor Hamilton om zijn andere dromen, zoals in de mode, te verwezenlijken.'

Radiostilte Hamilton

De normaal zo aanwezige Hamilton is sinds de zondag waarop Verstappen wereldkampioen werd al niet meer actief op zijn sociale media. De Brit laat zich regelmatig horen over het milieu of ethische kwesties, maar heeft tot op heden niets laten horen via zijn kanalen. Wel was hij te zien op het kanaal van Mercedes, toen het constructeurskampioenschap werd gevierd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws