Ferrari komt als eerste met mogelijke presentatiedata voor 2022-auto Formule 1
Formule 1

Ferrari komt als eerste met mogelijke presentatiedata voor 2022-auto

Ferrari komt als eerste met mogelijke presentatiedata voor 2022-auto

Ferrari is van plan om haar 2022-auto midden februari te presenteren aan het publiek, dat heeft Mattia Binotto laten weten. Dat zal dan moeten gebeuren ergens tussen 16 en 18 februari. Daarmee zijn zij voorlopig het eerste team met mogelijke presentatiedata voor de release van de nieuwe wagen.

'De auto zal midden februari worden gepresenteerd', begint Binotto tegenover onder andere Autosport.com. 'We hebben de precieze datum nog niet bepaald, maar dat zal ergens van 16 tot 18 februari zijn. Dat is iets dat in de komende weken zal worden afgerond.'

'Geen idee wat anderen doen'

Over de naam van de nieuwe Ferrari moet ook nog een besluit genomen worden, aldus Binotto. 'We weten dat we geen referenties hebben naar de anderen en de concurrenten', voegt de teambaas van Ferrari eraan toe. 'Dat is het moeilijkste, we hebben geen idee wat de anderen doen.'

'Maar we weten dat de verandering in de regelgeving een grote kans kan zijn voor ons', vervolgt Binotto optimistisch. 'We hebben sinds 2021 een budgetplafond dat volgend jaar nog beperkter zal zijn. Maar ondanks alles moet ik zeggen dat ons team goed georganiseerd is en naar mijn mening sterk werkt', besluit Binotto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws