Horner zag Wolff kookpunt bereiken: 'Nooit eerder een dergelijke reactie gezien' Formule 1
Formule 1

Horner zag Wolff kookpunt bereiken: 'Nooit eerder een dergelijke reactie gezien'

Horner zag Wolff kookpunt bereiken: 'Nooit eerder een dergelijke reactie gezien'

Tijdens de titelstrijd van het afgelopen seizoen liepen de gemoederen meer dan eens hoog op. Het duel tussen Mercedes en Red Bull Racing nam soms extreme vormen aan, zowel op als buiten de baan. Tijdens de politieke oorlog tussen Christian Horner en Toto Wolff zag eerstgenoemde zijn concurrent een kookpunt bereiken zoals hij dat nog niet eerder heeft meegemaakt.

In gesprek met Telegraph laat de Britse teambaas weten dat hij probeerde de normen en waarden van zijn renstal uit te blijven stralen. 'Om eerlijk te zijn, wilde ik gewoon dicht bij onze waarden blijven staan. We wilden ons hoofd omlaag houden en het beste beentje voorzetten. Maar je kon zien dat ze in de garage een aantal keer hun kookpunt bereikten', zo vertelt hij over de Mercedes-garage en Wolff.

In alle jaren dat Horner meedraait in het wereldje en de gevechten die hij eerder uitvocht met andere concurrenten heeft hij nog niet eerder zoiets meegemaakt. 'Dat is iets dat ik nog nooit heb gezien bij een andere concurrent. Ik heb geracet tegen Ross Brawn, Stefano Domenicali, Ron Dennis, Flavio Briatore en ik heb nooit een dergelijke reactie gezien', zo verwijst de teambaas naar de uitspatting van de Oostenrijker.

Titelgevecht met Ferrari vriendelijker

Dit jaar is Red Bull wederom verwikkeld in een titelstrijd, ditmaal is Ferrari de voornaamste concurrent van de Oostenrijkse renstal. De verhoudingen tussen Red Bull en de Italianen lijkt echter een stuk vriendelijker te zijn dan met Mercedes vorig jaar. 'Afgelopen jaar hadden we een hele hoop politiek gedoe buiten de baan om op de achtergrond. Dit jaar is het allemaal een stuk minder persoonlijk.'

Geen enkele twijfel bij de wedkantoren: ook in Canada zal Verstappen zegevieren! Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws