Marko neemt Corona serieus: 'Maar ik ben niet meer doodsbang' Formule 1
Formule 1

Marko neemt Corona serieus: 'Maar ik ben niet meer doodsbang'

Marko neemt Corona serieus: 'Maar ik ben niet meer doodsbang'

Doctor Helmut Marko is naast een gedreven, hard en zakelijk Formule 1-kopstuk ook gewoon mens. En waar hij als de eerste omschrijving zo snel mogelijk terug wil naar business as usual, is hij zich in de tweede omschrijven ook heel bewust van de vreemde tijd waarin we leven.

'Ik neem Corona heel serieus', zegt Marko in een openhartige passage in een interview met het Oostenrijkse Kleine Zeitung. 'Ik behoor gezien mijn leeftijd tot de risicogroep en ik houd me aan de regels en richtlijnen.'

'Alles in de media gaat vandaag de dag over corona. 'weet de Oostenrijkse adviseur van Red Bull Racing. 'Televisie, radio, de kranten; je zou er doodsbang van worden. Alleen ik ben niet meer doodsbang. Vanzelfsprekend is gezondheid het allerbelangrijkste en we zullen heel voorzichtig moeten zijn hoe we de komende maanden willen leven. We moeten echt met alle omstandigheden rekening houden.' (Fotocredit: Getty Images/Red Bull Content Pool)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws