Mol wil graag weer vanaf het circuit werken: 'Hebben zo'n drie tot drieënhalve ton nodig' Formule 1
Formule 1

Mol wil graag weer vanaf het circuit werken: 'Hebben zo'n drie tot drieënhalve ton nodig'

Mol wil graag weer vanaf het circuit werken: 'Hebben zo'n drie tot drieënhalve ton nodig'

Olav Mol baalt ervan dat hij de Grand Prix van Miami moet missen, en hoopt ooit weer terug te kunnen keren op het circuit. Het is voor het eerst dat Miami op de kalender staat, maar de Formule 1-commentator doet tegenwoordig live verslag voor zijn eigen radiozender. Ziggo Sport heeft namelijk niet meer de rechten om live uit te zenden, en dus kan Mol geen tripjes meer maken naar de verschillende circuits.

'Wat wel jammer is: zo’n nieuwe Grand Prix in Miami maak je natuurlijk graag mee', begint Mol in gesprek met Formule1.nl. Omdat de rechten zijn overgekocht door Viaplay, doet Mol verslag vanuit Hilversum voor Grand Prix Radio. Ook spreekt Mol nog de samenvattingen in voor Ziggo Sport. Maar het liefst is hij gewoon weer aanwezig op het circuit, om van daaruit verslag te kunnen doen van de races.

Mol moet op zoek naar sponsoren

Bij die tripjes, naar de verschillende circuits toe, komt een hoop geld kijken. 'Ik zeg niet dat dat in de toekomst niet gaat gebeuren', stelt Mol. 'Stel dat het bij ons heel goed zou gaan en we het financieel kunnen dragen, dan gaan Jack Plooij en ik zo snel mogelijk weer vanaf locatie werken. Jack kan dan weer zijn interviewtjes maken en dan hebben we weer extra content. Maar om dat op de goedkoopste manier te doen heb je zo’n drie tot drieënhalve ton nodig. En dat hebben we niet.'

Daardoor zal Mol dus op zoek moeten naar sponsoren, die hem willen ondersteunen om weer over de wereld te reizen voor alle Formule 1-races. Voorlopig zit dat er dus nog niet in, en zal hij gewoon te horen zijn vanuit een studio in Hilversum. Vanuit daar wordt er flink geïmproviseerd, en dat lijkt allemaal goed te werken. Mol en Plooij trekken veel luisteraars tijdens de raceweekenden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws