Vermeulen reageert namens Verstappen-kamp: 'Voorzichtigheid hier op z'n plaats' Formule 1
Formule 1

Vermeulen reageert namens Verstappen-kamp: 'Voorzichtigheid hier op z'n plaats'

Vermeulen reageert namens Verstappen-kamp: 'Voorzichtigheid hier op z'n plaats'

Vanuit het kamp van Max Verstappen is er bij monde van Raymond Vermeulen, de manager van de Nederlander, gereageerd op de inval die er is gedaan bij Jumbo-topman Frits van Eerd in verband met een mogelijke witwas-zaak. Jumbo is al jarenlang trouwe sponsor van de regerend wereldkampioen. Vermeulen geeft aan dat het Verstappen-kamp rustig het onderzoek afwacht voor er over stappen wordt nagedacht.

Tegenover het AD heeft Vermeulen een reactie gegeven over wat de aanhouding van Van Eerd voor gevolgen heeft voor de samenwerking tussen de Jumbo en Verstappen. 'Voorzichtigheid is hier op z’n plaats, we wachten tot de feiten op tafel liggen. We hebben contact gehad met Jumbo; de directievoering en marketing lopen gewoon door', zo laat de manager weten dat er vanuit de Jumbo nog niets stil is gelegd.

Bovendien is er een contract met de Jumbo, en niet met haar topman. 'We hebben afspraken met Jumbo. En de supermarkt is geen onderdeel van het onderzoek, dat hebben ze duidelijk naar buiten gebracht', aldus Vermeulen, die daarmee aangeeft dat het puur Van Eerd is die onderdeel is van het onderzoek, en de supermarktketen er zelf niets mee te maken heeft. 'Laten we oppassen met allerlei suggestieve dingen en wachten tot de feiten er zijn.'

Verstappen en Jumbo al jarenlang partners

Via onder meer sponsorcontracten in de motorcross-sport zouden er witwaspraktijken hebben plaatsgevonden. In het kader van dat onderzoek werden er negen verdachten aangehouden afgelopen woensdag, waaronder dus ook Van Eerd. De Jumbo en Verstappen zijn al jarenlang partners.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws