Verstappen heeft grote plannen met Verstappen.com Racing: 'The sky is the limit!' Formule 1
Formule 1

Verstappen heeft grote plannen met Verstappen.com Racing: 'The sky is the limit!'

Verstappen heeft grote plannen met Verstappen.com Racing: 'The sky is the limit!'

Raymond Vermeulen is er als manager van Max Verstappen voor verantwoordelijk dat de 25-jarige Limburger zich zoveel mogelijk op het racen kan richten. Verstappen is dusdanig racegek dat hij sinds vorig jaar nog een extra project heeft opgezet: Verstappen.com Racing. Volgens Vermeulen staat het project nog maar in de kinderschoenen en heeft Verstappen nog grote plannen.

Bij een interview met Motorsport.com legt Vermeulen uit hoe het nieuwe project van Verstappen werd opgezet: 'Alles viel samen. We hadden net verlengd bij Red Bull Racing en Max liep al een poos rond met de wens om iets te gaan ondernemen op racegebied. Zo werd het idee voor Verstappen.com Racing geboren. Zoals iedereen weet, is het online racen een grote passie van Max en is hij een groot supporter van Team Redline. Hij helpt het team mee om de beste simracers bij elkaar te brengen en het team op het hoogste niveau te laten presteren in allerlei kampioenschappen.'

Red Bull en Verstappen zijn inmiddels zo ongeveer familie, en dus speelt ook Red Bull een rol bij Verstappen.com Racing. 'Ze vonden het zo’n mooi en uniek verhaal dat ze zich graag aan het platform wilden verbinden. We hebben samen met Red Bull een eigen merchandise-lijn opgezet en gaan met elkaar ook nog wat andere dingen ontwikkelen, waar we hopelijk aan het einde van het jaar meer over kunnen laten weten', laat Vermeulen weten.

Max Verstappen als perfectionist

De manager van Verstappen geeft ook aan dat de Red Bull-coureur veel tijd in het project steekt. 'Het is zijn kindje. Max loopt over van creativiteit. Er is nog ontzettend veel dat hij zou willen doen met Verstappen.com Racing. Max is absoluut de leading man in het project. Hij neemt uiteindelijk alle beslissingen', vertelt Vermeulen. 'Of het nu om de merchandise gaat die we afgelopen weekend bij de DTM in Zandvoort gelanceerd hebben, of om het ontwerp van de livery, alles moet worden goedgekeurd door Max. Hij is overal heel precies in. Van een rood lijntje op de auto dat net even iets anders moet tot een kleine aanpassing aan het logo. Ik vind het echt super om te zien dat hij zo betrokken is. Het geeft iedereen om hem heen veel energie.'

Verstappen.com Racing is dus al actief in het simracen met Team Redline, terwijl Jos Verstappen in de rallysport actief is namens het team, en de zoon van Raymond Vermeulen, Thierry, rijdt voor Verstappen.com Racing in de DTM. Toch mag er nog veel meer verwacht worden, legt de manager van Verstappen uit. 'Het staat nog allemaal in de kinderschoenen. Dit zijn de eerste stapjes', geeft Vermeulen aan. 'We willen op alle vlakken gaan uitbreiden. Het is werk in uitvoering. We hebben er hoge verwachtingen van. The sky is the limit!' Gisteren hoorden we van Helmut Marko dat AlphaTauri volgend jaar een nieuwe naam krijgt, maar dat lijkt voorlopig nog wel een stapje te ver voor Verstappen.com Racing.

Verstappen zet concurrentie op grote afstand bij de bookmakers. Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws