Vettel overweegt technische studie: 'Dat is iets dat altijd mijn interesse heeft gehad' Formule 1
Formule 1

Vettel overweegt technische studie: 'Dat is iets dat altijd mijn interesse heeft gehad'

Vettel overweegt technische studie: 'Dat is iets dat altijd mijn interesse heeft gehad'

Sebastian Vettel is eind dit kalenderjaar einde contract bij Ferrari en alhoewel de Duitser naar het schijnt een nieuwe verbintenis aangeboden heeft gekregen tegen een flink lager salaris, overweegt de viervoudig wereldkampioen ook andere opties.

Vettel racet sinds 2015 voor Ferrari en is er niet in geslaagd om de wereldtitel voor de Scuderia te winnen. Sinds de komst van Charles Leclerc is de Duitser ook niet langer de aangewezen eerste coureur van het team. Veel wordt er dan ook gespeculeerd over de toekomst van Vettel die zelf in een Twitter Q&A een alternatieve mogelijkheid opwerpt.

'Ik zou wel willen gaan studeren', antwoordt Vettel op de vraag wat hij na het racen wil gaan doen. 'Voordat ik begon met professioneel racen wilde ik heel graag Mechanical Engeneering gaat studeren. Dat heeft altijd mijn interesse gehad. Ik wil weten hoe dingen werken. Ook aan onze auto en hoe processen samenkomen. Dat is zeker een optie voor de toekomst.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws