Update | Verstappen ziet Mercedes naderen maar blijft topfavoriet zege Mexico (ad) Formule 1
Formule 1

Update | Verstappen ziet Mercedes naderen maar blijft topfavoriet zege Mexico (ad)

Update | Verstappen ziet Mercedes naderen maar blijft topfavoriet zege Mexico (ad)

Grand Prix-overwinning nummer dertien van het seizoen is binnen voor Max Verstappen. Ook in Austin kon de Nederlander niet gestopt worden. Veel tijd om bij te komen hebben de coureurs niet, want de karavaan heeft zich alweer verplaatst naar Mexico waar aankomend weekend de Mexico City Grand Prix 2022 wordt verreden. Uiteraard is Verstappen ook daar dé favoriet om te winnen. Wij geven in dit artikel na iedere sessie een update van de odds voor de eindwinnaar en de coureur die poleposition weet te pakken.

De champagne vloeide rijkelijk zondagavond bij het team van Red Bull Racing. Niet alleen de overwinning van Verstappen in Austin werd gevierd, maar ook de constructeurstitel werd binnengehaald. Enige smetje was de tweede plaats die Sergio Pérez verloor in de WK-stand ten opzichte van Charles Leclerc. Verschil tussen beide coureurs bedraagt slechts twee punten en zal een mooi gevecht op gaan leveren.

Als Verstappen ook in Mexico City weet te winnen, komt de teller op veertien Grand Prix-overwinningen in het seizoen 2022 te staan. Dat zou betekenen dat de Nederlander alleen het record in handen kan krijgen met de meeste overwinningen in één seizoen. In Austin zagen we een spannend gevecht tussen Verstappen en Lewis Hamilton dat tot stand kwam na een belabberde pitstop van Verstappen. De wedkantoren verwachten dat Verstappen ook in Mexico weer zal heersen getuige de odd van 1.57 voor een overwinning.

Update odds zege Grand Prix Mexico

Coureur Odd zege Grand Prix Mexico (na afloop kwalificatie)
Max Verstappen 1.61
Charles Leclerc 26.00
Sergio Pérez 9.00
Lewis Hamilton 4.50
Carlos Sainz 41.00
George Russell 6.00

Tip: De odds voor een zege van Verstappen zijn voorafgaand aan het weekend erg laag. Vaak loont het pas in te zetten na de vrije trainingen. Dit seizoen rijdt Verstappen vrijwel nooit de snelste tijd in de trainingen, waardoor de odd richting de kwalificatie flink omhoog zal gaan.

Update odds poleposition Grand Prix Mexico

Coureur Odd poleposition Grand Prix van Mexico (na afloop VT3)
Charles Leclerc 2.75
Max Verstappen 2.20
Carlos Sainz 7.50
Sergio Perez 5.50
Lewis Hamilton 21.00
George Russell 34.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Wil jij wedden op het WK voetbal in Qatar? Bekijk hier onze voorbeschouwingen en wedtips.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws