Update | GP Las Vegas ook voorzien van speciale Verstappen-tribune Max Verstappen
Max Verstappen

Update | GP Las Vegas ook voorzien van speciale Verstappen-tribune

Update | GP Las Vegas ook voorzien van speciale Verstappen-tribune

Roger Hermans meldt dat Max Verstappen op het Circuit de Barcelona-Catalunya bijgestaan zal worden door een speciale Verstappen-tribune. Sinds het debuut van de coureur van Red Bull Racing viert de Formule 1 hoogtij in Nederland. Dit is te zien door de oranje massa die zich naar Zandvoort, de Red Bull Ring, Spa-Francorchamps en de Hungaroring beweegt voor Grand Prix-weekenden. Hermans, de directeur van Verstappen-travel, merkt in het bedrijf ook dat het animo stijgt.

De support die Verstappen in de afgelopen jaren krijgt, is alleen maar toegenomen. Op meerdere circuits zijn de zogeheten Verstappen-tribunes vaak binnen no-time uitverkocht. Bovendien zien andere organisatoren ook de zee aan oranje shirtjes. 'Op dit moment doen wij in Oostenrijk 35 procent van de totale capaciteit', legt Hermans uit in De Limburger. 'Circuits melden zichzelf bij ons om te vragen naar de mogelijkheden. Ze zien de beelden van de tribunes en de geweldige sfeer die dat met zich meebrengt.'

'België, Nederland, Oostenrijk en Hongarije hadden we al en daar komt nu Barcelona bij', vervolgt Hermans. In Barcelona wist Verstappen natuurlijk zijn eerste zege te boeken. Andere circuits zullen mogelijk volgen na het Circuit de Barcelona-Catalunya. 'We kijken naar wat de mensen graag willen. Of daar in de toekomst nog races aan worden toegevoegd? Die kans zit er wel in ja. Er is veel belangstelling. Eentje in Italië… Waarom niet? In Amerika zijn ook veel Verstappen-fans. Ik zie het daar ook wel gebeuren.'

Hermans: 'Het animo neemt alleen maar toe'

Dat de interesse vanuit Nederland in de Formule 1, en dan vooral natuurlijk in de regerend wereldkampioen, toeneemt, is ook te merken binnen het bedrijf van Verstappen Travel zelf. Momenteel worden er overuren gedraaid om mensen naar de circuits te krijgen. 'Het is inmiddels een groot onderdeel geworden van ons bedrijf. Dagelijks zijn er zo’n vijftien mensen mee bezig. Het animo neemt alleen maar toe', aldus Hermans.

Update 11:35u (31/01) | GP Las Vegas ook voorzien van speciale Verstappen-tribune

De Grand Prix van Las Vegas, die plaats zal vinden in november, zal ook een eigen Max Verstappen-tribune hebben, zo is te zien op de officiële website van de Red Bull Racing-coureur. Hiermee is Las Vegas de eerste Grand Prix buiten Europa die een speciale Verstappen-tribune aanbiedt. Eerder werd wel al duidelijk dat meerdere circuits geïnteresseerd waren in een tribune die speciaal wordt ingericht voor de aanhangers van de Nederlandse coureur. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws