Vacature: Valkering Media zoekt een sales manager Zakelijk
Zakelijk

Vacature: Valkering Media zoekt een sales manager

Vacature: Valkering Media zoekt een sales manager

Valkering Media B.V. is per direct op zoek naar een account-sales-manager (m/v). De bedoeling is dat je voor onze sportsites Ajax Showtime, Indeleiderstrui, F1Maximaal en Sportbookies aan de slag gaat als accountmanager en de markt gaat betreden om zo klanten aan onze merken te binden. Valkering Media B.V. is een jong bedrijf met professionals tussen de 20 en 40 jaar gesitueerd in Diemen. Er heerst een open en informele sfeer en we zijn behoorlijk sportminded.

Wat bieden wij?

- Een marktconform contract
- Een gezellige en informele werkplek in Diemen-Zuid binnen een jong en dynamisch team

Wie ben jij?

- Je bent communicatief vaardig
- Je beschikt over rijbewijs B
- Je kunt zelfstandig werken en bent een doorzetter
- Je bent creatief en je hebt bij voorkeur ervaring met (online) sales

Wat ga je doen?

Je gaat de markt op om onze merken aan klanten te binden. Je onderhoudt contacten met klanten en maakt passende voorstellen in overleg met het management. Verder kan je meedenken over de strategie van het salesplan en deze ook uitvoeren. Ook zorg je ervoor dat afspraken met klanten worden nagekomen en intern adequaat worden afgehandeld.

Zie jij het zitten om voor Valkering Media B.V. aan de slag te gaan als account/salesmanager? Stuur dan een motivatiebrief en cv naar s.valkering@valkeringmedia.nl. Geschikte kandidaten worden op korte termijn uitgenodigd voor een gesprek. Het doel is om de procedure al voor 1 maart te sluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws