Dit zijn de mooiste betaalbare sportauto's van dit moment Algemeen
Algemeen

Dit zijn de mooiste betaalbare sportauto's van dit moment

Dit zijn de mooiste betaalbare sportauto's van dit moment

Met een mooie sportauto een toer maken; welke autoliefhebber droomt hier niet van? Voor de meeste sportauto’s moet je ook een aardig budget uittrekken om deze te kunnen aanschaffen. Gelukkig zijn er ook een aantal meer betaalbare opties waar je uit kunt kiezen. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet.

Peugeot RCZ

Met zijn aerodynamische uitstraling en snelle krachtige benzinemotor (van zo’n 200 pk) is deze Peugeot zeker een kanshebber als je op zoek bent naar een betaalbare en sportieve auto.

Mazda RX-8

Deze snelle sportauto is al verkrijgbaar met een klein budget (vanaf €5.000,-) en is al geruime tijd op de markt. Het voertuig is uitgerust met een zogenoemde wankelmotor die in 2003 een prijs heeft gewonnen voor beste motor.

Audi TT

Een Audi TT is een klassieker onder de sportauto´s. Met een snel design en vlotte uitstraling val je in deze Audi nog altijd op. Een ouder model koop je al voor een bedrag van €9.000,-. Ben je op zoek naar een nieuwer model of meer opties? Er zijn veel tweedehands exemplaren in omloop die voldoen aan alle wensen.

Volvo C70

Volvo staat niet direct bekend om sportauto’s, maar ook deze producent heeft een leuk exemplaar in zijn collectie zitten. Zo is de Volvo C70 een mooie optie voor iemand die houdt van de zekerheid van een Volvo maar graag ook een sportieve auto wilt rijden.

Tesla Model S

De Tesla Model S is sinds 2013 op de Nederlandse markt te vinden. Op dit moment worden er redelijk wat tweedehands modellen aangeboden die beschikbaar zijn vanaf ongeveer €36.000,-.

Wil je een sportieve auto kopen? Voor ieder budget is er wel een leuke betaalbare sportauto te vinden. Bepaal van tevoren goed wat jouw eigen wensen zijn en ga vervolgens op zoek naar jouw perfecte sportauto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws