F1 Kijktip | BBC bezoekt de Verstappens in eigen werkplaats Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | BBC bezoekt de Verstappens in eigen werkplaats

F1 Kijktip | BBC bezoekt de Verstappens in eigen werkplaats

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Net als vorige week gaan we voor de F1 Kijktip terug naar 2015, het jaar waarin Max Verstappen debuteerde in de Formule 1. Toentertijd stond de toenmalig Toro Rosso-coureur vooral nog bekend als 'de zoon van' oud Formule 1-piloot Jos Verstappen. De geschiedenis van die twee was uiteraard bekend bij de BBC, dat in 2015 nog de Formule 1-uitzendrechten had.

Dat Verstappen al op zeventienjarige leeftijd in de Formule 1 terecht kon komen, was voor een groot deel te danken aan zijn vader. Natuurlijk, de Limburger barst zelf van het talent, maar zonder de hulp van vader Jos was het er niet zo vroeg van gekomen waarschijnlijk. In de korte documentaire van de BBC bezoekt men de werkplaats van de Verstappens.

Te zien zijn de karts die Verstappen junior en senior samen modificeerden, ook de prijzenkast van de Nederlander komt langs en ook hoe hij zich voorbereid op fysiek gebied komt aan bod. Wil jij het geheim van de Verstappens weten? Check de video dan snel hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws