Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Frankrijk live via F1TV! Algemeen
Algemeen

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Frankrijk live via F1TV!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Frankrijk live via F1TV!

Dit weekend is het tijd voor de twaalfde race van 2022. De Grand Prix van Frankrijk staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Wat is er nog meer live rondom GP Frankrijk?

Naast de Formule 1 kun je ook livestreams van de Formule 2 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2 en Porsche Supercup allemaal bekijken via F1TV. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Frankrijk live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema van F1TV voor Formule 1 in Frankrijk

Vrijdagmiddag begint het nieuwe raceweekend in de Formule 1 om 14.00 uur met de eerste vrije training. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur is het dan tijd voor de tweede vrije training. Zaterdag vindt de derde vrije training tussen 13.00 uur en 14.00 uur plaats. Om 15.30 uur begint de voorbeschouwing op de kwalificatie.

Tussen 16.00 uur en 17.00 uur is de kwalificatie van de Grand Prix van Frankrijk te zien bij F1TV. Na de kwalificatie is de nabeschouwing te zien tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Op zondag is het tijd voor de race zelf. Vanaf 14.00 uur is de voorbeschouwing op de race te zien bij F1TV. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur is de Grand Prix van Frankrijk live te zien! Vanaf 17.00 uur is de nabeschouwing op de race te bekijken.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws