Aanpak Stroll senior bij Aston Martin gedoemd te mislukken: 'Zijn geld brandt op' Formule 1
Formule 1

Aanpak Stroll senior bij Aston Martin gedoemd te mislukken: 'Zijn geld brandt op'

Aanpak Stroll senior bij Aston Martin gedoemd te mislukken: 'Zijn geld brandt op'

Colin Kolles, voormalig directeur bij Force India (nu Aston Martin, red,), is niet te spreken over de werkwijze van Lawrence Stroll. Kolles ziet dat de Canadees vooral met geld aan het smijten is en geen idee heeft wat hij nou aan het doen is. De Roemeen is van mening dat Sebastian Vettel zijn coronabesmetting als excuus gebruikt om maar niet te hoeven rijden voor Aston Martin.

Bij de Britse renstal gaat het al een aantal jaren niet goed. Toen het team nog Force India heette, scoorde het team bijna elke race goede punten, maar nu moet het team al een aantal races wachten. 'Als je een miljoen euro meeneemt en op het vuur smijt, dan gaat het in de Formule 1 ook gewoon opbranden', stelt Kolles vast bij Sport1. 'Dat zien we nu dus bij Aston Martin.'

Kolles denkt dat Stroll senior geen idee heeft wat hij aan het doen is. Hij is er dan ook van overtuigd dat het project gaat mislukken. 'Hij denkt dat hij de teamleider is en alles beter weet. Hij doet er alles aan om zijn zoon (Lance Stroll, red.) centraal te stellen. Bovendien is de stemming in het team slecht, omdat hij alle onderdelen koopt van andere teams. Dat is de verkeerde benadering.'

Kolles: 'Vettel denkt na over zijn toekomst'

Kolles denkt dat de managementstijl van Stroll senior in het verkeerde keelgat is geschoten bij Vettel. Hij gaat zelfs zover door te suggereren dat Aston Martin-coureur helemaal geen corona heeft. 'Hij wil gewoon niet rijden. Dat gaat hij zichzelf gewoon niet aan doen. Het is zeker een gewaagde uitspraak, maar ik weet zeker dat hij heel veel nadenkt over zijn toekomst in de Formule 1', aldus Kolles.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws