Abiteboul over Hulkenberg als testrijder: 'Hij gaat echt niet naar 22 races komen kijken' Formule 1
Formule 1

Abiteboul over Hulkenberg als testrijder: 'Hij gaat echt niet naar 22 races komen kijken'

Abiteboul over Hulkenberg als testrijder: 'Hij gaat echt niet naar 22 races komen kijken'

De situatie waarin Nico Hulkenberg zich momenteel bevind wordt langzamerhand steeds vervelender. De Duitser weet dat hij aan het einde van het seizoen geen zitje meer heeft bij zijn huidige werkgever Renault, maar er is ook nog weinig bekend over zijn toekomst. In gesprek met het Russische Championat.com geeft teambaas Abiteboul in ieder geval aan dat er geen gesprekken lopen over een eventuele rol als testrijder.

Nico Hulkenberg is binnen de paddock een apart geval. Talent heeft hij in overvloed en de Duitser presteert eigenlijk altijd keurig. Die stabiliteit is voor de coureur die na dit jaar wordt vervangen door Fransman Esteban Ocon echter ook een struikelblok. Hulkenberg heeft eigenlijk in zowel positieve als negatieve zin zelden uitschieters en zo komt het dat hij nog nooit een podium heeft mogen betreden.

Teambaas Cyril Abiteboul heeft zich nu uitgelaten over de situatie van Hulkenberg en geeft daarin enigszins duidelijkheid. 'Ik denk niet dat een rol als reservecoureur interessant is voor Nico (Hulkenberg red.). Op dit moment richten we ons overigens ook op de seizoenfinale en we zullen daarna wel zien hoe het gaat lopen in Abu Dhabi en daarna', geeft de Fransman aan. Hij besluit als volgt. 'Maar zoals ik eerder al heb aangegeven wil Nico niet naar 22 Formule 1-races komen kijken. Daar is hij veel te veel autocoureur voor'.Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws