Amber Brantsen eerste aangekondigde aanwinst voor Formule 1-uitzendingen Viaplay Formule 1
Formule 1

Amber Brantsen eerste aangekondigde aanwinst voor Formule 1-uitzendingen Viaplay

Amber Brantsen eerste aangekondigde aanwinst voor Formule 1-uitzendingen Viaplay

Vanaf volgend seizoen is de Formule 1 in Nederland te bekijken via het nieuwe Viaplay. De Formule 1-rechten in Nederland zijn in handen gekomen van Nordic Entertainment Group (NENT) en dat betekent dat er enkele nieuwe gezichten te zien zullen zijn. Amber Brantsen, nieuwslezeres en Formule 1-podcastpresentator bij de NOS, is de eerste officiële aanwinst.

De meesten zullen Brantsen kennen als nieuwslezeres bij het NOS-journaal, waarbij ze al een aantal jaren actief is. Op de achtergrond is de 32-jarige presentatrice altijd volop bezig geweest met de Formule 1, waarbij zij ook de podcast van de NOS verzorgde samen met Jan Lammers en Louis Dekker.

Brantsen krijgt rol van presentatrice

Brantsen zal de Nederlandse Formule 1-uitzendingen gaan presenteren. 'De sport waar ik van hou is nog altijd aan het groeien en ik hoop dat we een nog breder publiek kunnen bereiken', laat zij weten aan de NOS. 'Samen met mijn Viaplay-collega's in andere landen kunnen we bovendien meer kanten van de Formule 1 laten zien dan ooit tevoren. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!

NENT is in zijn nopjes met de komst van Brantsen, zo laat men via Marco Zwaneveld weten. 'Door haar journalistieke achtergrond en nieuwsgierigheid zal Amber de kijkers op de juiste manier weten te boeien en informeren. Ambers enthousiasme en passie voor de sport zijn aanstekelijk.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws