Bekijk de Grand Prix van Japan live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van Japan live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van Japan live via F1TV of Viaplay!

De Grand Prix van Japan staat zondagmiddag op de planning. Jij kunt het nieuwe raceweekend in de Formule 1 opnieuw volgen via F1TV. Alle vrije trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix zijn daar namelijk live te zien. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in Japan!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race hoeft te missen. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én je krijgt een gratis proefperiode van zeven dagen erbij. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live zien. Je hebt ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1, Formule 2 en Porsche Supercup terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Japan live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

F1TV tijdschema voor Formule 1 in Japan

Op donderdagochtend kun je tussen 09.30 uur en 10.00 uur kijken naar de Weekend Warm-up op F1TV. Vanaf vrijdag begint het raceweekend op het circuit van Suzuka. Als je de eerste vrije training live wil zien, dan moet je de wekker vroeg zetten. Vrijdagnacht tussen 04.30 uur en 05.30 uur is de eerste training te zien bij F1TV. Om 08.00 uur begint de tweede vrije training, die tot 09.00 uur zal duren.

Zaterdag staat de derde en laatste vrije training op het programma. Voor deze afsluitende training moet je de wekker opnieuw vroeg zetten. Zaterdagnacht tussen 04.30 uur en 05.30 uur is deze training te zien. Om 07.30 uur begint de voorbeschouwing op de kwalificatie van de Grand Prix van Japan. Om 08.00 uur start de kwalificatie, die een uur zal duren. Vanaf 09.00 uur kun je 45 minuten naar de nabeschouwing kijken.

Zondag staat de Grand Prix van Japan op het programma. Bij F1TV begint de voorbeschouwing om 06.00 uur 's ochtends. De Grand Prix start zelf om 07.00 uur in de ochtend en duurt ongeveer twee uur, tot 09.00 uur. Direct daarna begint de nabeschouwing op de race. Deze analyse duurt zo'n veertig minuten en is om 09.40 uur klaar.

Grand Prix van Japan te zien bij Viaplay

Bij Viaplay kun je vrijdag vanaf 04.20 uur inschakelen voor de eerste vrije training in Japan. Later in de ochtend kun je tussen 07.50 uur en 10.05 uur naar de tweede vrije training kijken. Zaterdagnacht is het tijd voor de afsluitende vrije training, die tussen 04.20 uur en 06.30 uur wordt uitgezonden. Later op de zaterdag kun je tussen 07.25 uur en 10.45 uur kijken naar de kwalificatie voor de Grand Prix van Japan.

Zondag is het tijd voor de race. Om 05.55 uur kun je Viaplay al aanzetten, zodat je niks mist van de Grand Prix in het Aziatische land. Uiteindelijk duurt de programmering rondom de race in Japan tot 10.45 uur. Als je de race niet live kunt bekijken, dan zijn de hoogtepunten om 11.00 uur bij Viaplay te zien.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Heb je nog geen VPN-abonnement? Probeer NordVPN met meer dan vijftig procent korting.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws