Croft doet 'gewaagde voorspelling': 'Hamilton zal een record verbreken dit weekend' Formule 1
Formule 1

Croft doet 'gewaagde voorspelling': 'Hamilton zal een record verbreken dit weekend'

Croft doet 'gewaagde voorspelling': 'Hamilton zal een record verbreken dit weekend'

David Croft denkt dat Mercedes, met behulp van de upgrades van dit weekend, een goede Grand Prix van Groot-Brittannië tegemoet gaat. Christian Horner was na de race in Canada al op zijn hoede voor de Duitse renstal, en de commentator van Sky Sports geeft de teambaas van Red Bull Racing daar gelijk in. Bovendien denkt Croft dat Lewis Hamilton aankomend weekend nog weleens een record kan verbreken.

Mercedes heeft voor aankomend weekend haar hoop gevestigd op een upgradepakket. Bovendien zou het circuit van Silverstone de Duitse renstal beter moeten liggen dan de stratencircuits waar de afgelopen weken op werd geracet. 'Dit wordt een zeer belangrijk weekend voor Mercedes', wordt Croft geciteerd door Sky Sports. 'Als de upgrades werken, dan denk ik dat ze een goed weekend tegemoet gaan. Ik weet niet of dat direct betekent dat ze voor de overwinning kunnen strijden, dat moeten we nog zien.'

'Ik denk dat Christian Horner terecht zegt dat Red Bull behoedzaam is voor de andere teams', vervolgt de commentator. Meerdere teams gaan upgrades brengen naar de Grand Prix. Red Bull blijft daarin een beetje achter. 'Ik vind het verrassend dat Red Bull geen grote updates meeneemt. Ik hoop dan ook dat we een mooie strijd zullen zien tussen niet twee, maar drie teams. Dat is wat het publiek wil zien. De beste coureurs die keihard tegen elkaar racen.'

Croft: 'Hamilton houdt van Silverstone'

Hamilton hoopt dat hij zijn vorm kan omdraaien met het nieuwe upgradepakket van Mercedes. Croft denkt dat de zevenvoudig wereldkampioen een goed weekend zal kennen. 'Ik ga een gewaagde voorspelling geven, maar ik denk dat Hamilton een record zal verbreken dit weekend. Hij zal niet per se het record verbreken voor de meeste overwinning op één circuit, maar ik denk wel dat hij op het podium zal staan, waardoor hij de meeste podiumplekken op één circuit heeft. Lewis houdt van Silverstone, en ik weet zeker dat hij heel erg blij is om in een auto met upgrades te stappen', aldus de Brit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws