F1 Manager biedt fans de kans volledig in de rol van teambaas te kruipen met exclusieve beelden Formule 1
Formule 1

F1 Manager biedt fans de kans volledig in de rol van teambaas te kruipen met exclusieve beelden

F1 Manager biedt fans de kans volledig in de rol van teambaas te kruipen met exclusieve beelden

Gamemaker Frontier Developments heeft zojuist de nieuwe F1 Manager-game gepresenteerd aan het grote publiek. Via streamingsdienst Twitch presenteerde de gamemaker enkele gave mogelijkheden die het spel biedt. De game zal vanaf 30 augustus 2022 beschikbaar zijn.

F1 Manager 2022 biedt de Formule 1-fan een uniek inkijkje in de werkzaamheden van een teambaas. Met gedetailleerde informatie, scherpe beelden en realtime races kunnen fans volledig in de rol van een teammanager duiken en hun team naar eigen hand zetten. Als speler krijgt je volledig de controle over alle zaken die jouw team betreffen, zoals scouting, personeelszaken, nieuwe onderdelen, innovatie en ga zo maar door.

'Spelers zullen vinger op de pols moeten houden op alle aspecten om de concurrentie afzijdig te houden', zo communiceert Frontier Developments in een persbericht. Het spel levert een realistische replica van de huidige omstandigheden in de F1, F2 en F3. Zelfs de rijstijl van iedere coureur is zo goed mogelijk nagebootst voor de game. Tussen seizoenen door, hebben de F1-managers de mogelijkheid om nieuw talent door te schuiven en zo tot het beste rijdersduo te komen. Daarnaast moet de manager ieder raceweekend de banden kiezen, sponsoren binnenhalen, financiën managen en natuurlijk de coureurs ondersteunen zo goed mogelijk hun werk te doen.

Races in topkwaliteit zichtbaar

De virtuele races zullen in dezelfde stijl te zien zijn als de echte F1-races, voorzien van bekende commentaarstemmen. Vanaf het eerste tot het laatste moment van de race krijgen de F1-managers de kans om alle beslissingen te nemen. Bij de gamemaker zijn ze trots op het eindresultaat. 'Een van de grote verassingen zal de kwaliteit van de races zijn. Je bent er als manager realtime bij en door de realistische uitstraling wordt je helemaal opgezogen in het spel. We bieden dankzij realistische en veelomvattende data de kans om echt in de rol als teambaas te duiken.'

Game vanaf 30 augustus beschikbaar

Deze spiksplinternieuwe game zal vanaf 30 augustus beschikbaar zijn. Tevens is er de mogelijkheid om vervroegd toegang te krijgen tegen een meerprijs. Hierbij zal de game een week eerder beschikbaar zijn. De kosten van F1 Manager zijn €54.99 en de game zal op alle platforms beschikbaar zijn (PC, Xbox en Playstation).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws