F1TV Pro-abonnement een stuk duurder na flinke prijsverhoging Formule 1
Formule 1

F1TV Pro-abonnement een stuk duurder na flinke prijsverhoging

F1TV Pro-abonnement een stuk duurder na flinke prijsverhoging

De prijzen voor een pro-abonnement bij F1TV gaan per direct flink omhoog, meldt Tweakers. Voor een jaarlijks abonnement gaat de prijs met dertig euro omhoog, terwijl de prijs voor een maandelijks abonnement met bijna vier euro stijgt. De prijsverhoging van de pro-abonnementen is ook al terug te vinden op de website van F1TV.

Op F1TV kan je alle sessies - vrije trainingen, kwalificaties en Grands Prix - van de verschillende raceklassen live kijken én terugkijken. Daarnaast kan je ook oude en historische Grands Prix terugkijken. Dit kan bijvoorbeeld ook worden gedaan vanuit de cockpit van de twintig coureurs. Bovendien krijg je ieder race-weekend toegang tot exclusieve voor- en nabeschouwingen en analyses van de aanwezige Formule 1-experts. Ook kan je als Formule 1-liefhebber kijken naar meerdere documentaires over de sport.

Mensen die nu een abonnement afsluiten of hun abonnement willen verlengen krijgen dus wel te maken met een prijsstijging. Abonnees gaan nu 94,99 euro per jaar of 11,90 euro per maand betalen. Voorheen kostten deze abonnementen 65 euro op jaarbasis of acht euro per maand. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat de prijzen van Viaplay zouden stijgen, al is het nog maar de vraag hoe lang het streamingplatform de uitzendrechten van de Formule 1 behoudt.

Problemen bij Viaplay

Gedurende het 2023-seizoen werd het duidelijk dat er veel problemen zijn bij Viaplay. Zo stelde de streamingdienst meermaals de prestatie van de kwartaalcijfers uit en verdween het platform uit meerdere landen. Viaplay heeft sinds 2022 de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland in handen, maar dat is ook het enige waarmee het platform het hoofd boven water houdt. Financieel staat het bedrijf er slecht voor en het is dus de vraag of de Formule 1 ook in 2025 nog bij Viaplay te zien is.

Heb je al een tv-abonnement voor de F1 van 2024? Bekijk hier de opties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws