Wolff twijfelt niet over langer verblijf Hamilton bij Mercedes en in F1 Formule 1
Formule 1

Wolff twijfelt niet over langer verblijf Hamilton bij Mercedes en in F1

Wolff twijfelt niet over langer verblijf Hamilton bij Mercedes en in F1

Toto Wolff twijfelt er niet over dat Lewis Hamilton ook na het 2023-seizoen van de Formule 1, wanneer zijn contract afloopt, zijn carrière voortzet bij Mercedes. De teambaas van de Oostenrijkse renstal zegt dat er nog geen gesprekken worden gevoerd, maar dat hij wel gelukkig is met de zevenvoudig wereldkampioen binnen zijn team.

Wolff reageerde op humoristische wijze toen hem door de Spaanse tak van Motorsport.com werd gevraagd of er al gesprekken over een hernieuwde overeenkomst werden gevoerd met Hamilton: 'Of we het al over een contract voor 2024 hebben? In juni 2022? Alle grappen terzijde, we zijn gelukkig met Lewis en er bestaat geen twijfel dat we samen zullen blijven werken. Het is te vroeg om het over 2024 te hebben, maar ik kan me geen beter rijdersduo (met George Russell, red.) wensen.'

Wolff looft mentaliteit Hamilton

Hamilton toont volgens Wolff nog altijd goede moed binnen Mercedes, ondanks dat er dit jaar geen titelstrijd in zit: 'Ik kan zeggen dat Lewis altijd een positieve houding heeft getoond binnen het team en de manier waarop ze (Hamilton en Russell, red.) samenwerken, is indrukwekkend. Ze stellen elkaar vragen, al kan ik me voorstellen dat het anders zal zijn als ze weer vooraan staan.'

'Het is fantastisch hoe ze ons vooruit hebben geholpen en ik ben blij voor Lewis, die tot nu toe veel pech heeft gehad', vervolgt de Oostenrijkse topman zijn verhaal over Hamilton. 'Hij had meerdere keren op het podium kunnen staan ​​als (virtual) safety cars op een ander moment waren naar buiten waren gekomen tijdens sommige races', aldus Wolff.

Altijd al willen schrijven over Formule 1? Solliciteer dan nu bij F1Maximaal!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws