Horner ziet gelijkwaardige Verstappen en Pérez: 'Niet veel verschil tussen hen' Formule 1
Formule 1

Horner ziet gelijkwaardige Verstappen en Pérez: 'Niet veel verschil tussen hen'

Horner ziet gelijkwaardige Verstappen en Pérez: 'Niet veel verschil tussen hen'

Christian Horner denkt dat er weinig verschil zit tussen zijn beide coureurs. Hoewel Max Verstappen toch wel ruim vier tienden sneller was en ook zijn long runs er beter uitzagen, denkt de teambaas dat Sergio Pérez dichterbij zit dan nu het geval lijkt. De ronde van de Mexicaan was niet helemaal representatief voor zijn tempo, aldus Horner.

De teambaas geeft bij Sky Sports zijn kijk op de eerste vrije training, die er voor zijn team positief uitzag. 'Ik denk dat de medium een goede band is. Checo is wel weggezakt in deze ronde, hij lag op kop tot bocht tien maar er is niet veel verschil tussen hen beiden', zo ziet hij dat de verschillen klein zijn tussen zijn coureurs.

Voor nu kunnen de beide coureurs goed met elkaar opschieten, en dat helpt, zo denkt Horner. Of die band ook zo goed gaat blijven, is toch wel een vraagteken. 'Ze mogen elkaar graag en dat helpt, maar of dat zo blijft zien we wel. Ze begrijpen dat het werk dat ze voor het team doen op dit moment belangrijker is dan eigenbelang. Of dat zo blijft zullen we ook zien.'

Verstappen en Pérez maken elkaar sterker

Beide mannen zijn enorm in vorm en daarmee maken ze elkaar alleen maar beter en beter, zo ziet Horner. Met name de Mexicaan steekt in een vorm die hij in zijn carrière maar zelden zal hebben gehad. 'Ze pushen elkaar en halen het beste uit elkaar. Checo is op dit moment in de vorm van zijn leven, hij haalt er het beste uit.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws