McLaren enorm tevreden met ontwikkeling 2022-auto: 'Boeken week na week echt vooruitgang' Formule 1
Formule 1

McLaren enorm tevreden met ontwikkeling 2022-auto: 'Boeken week na week echt vooruitgang'

McLaren enorm tevreden met ontwikkeling 2022-auto: 'Boeken week na week echt vooruitgang'

Andreas Seidl is optimistisch als het gaat over de ontwikkeling van de 2022-auto van McLaren. Komend seizoen krijgen de teams te maken met nieuwe reglementen, waardoor er een hoop anders wordt aan de wagens. Daardoor weten de teams niet hoe ze er enigszins voorstaan, ziet ook Seidl.

'Je hebt absoluut geen referentie', begint de teambaas van McLaren in gesprek met Formel1.de. 'Toch probeer je je natuurlijk als team te identificeren om ambitieuze maar ook realistische doelen te stelen.' Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht door de nieuwe reglementen die dit seizoen ingaan.

'De auto reageert op de ontwikkelingen'

Toch heeft Seidl tot nu toe een goed gevoel. 'Ik ben zeer tevreden over de ontwikkeling op dit moment. De auto reageert op de ontwikkelingen. We boeken week na week echt vooruitgang in de windtunnel. Hoeveel het uiteindelijk waard is, zullen we pas echt zien tijdens de eerste kwalificatie in Bahrein volgend jaar.'

In de afgelopen jaren weet McLaren zich steeds meer te ontwikkeling. 'Ik ben er absoluut van overtuigd dat we alle talenten aan boord hebben die we nodig hebben om de volgende stappen te zetten. Nu hebben we gewoon tijd nodig, we moeten elke dag samenwerken, we moeten samen dingen leren en daaruit groeien', besluit Seidl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws