Mercedes doorbreekt stilte rondom toekomst Hamilton middels suggestieve post Formule 1
Formule 1

Mercedes doorbreekt stilte rondom toekomst Hamilton middels suggestieve post

Mercedes doorbreekt stilte rondom toekomst Hamilton middels suggestieve post

Mercedes heeft met een recent bericht op social media gesuggereerd dat Lewis Hamilton volgend jaar gewoon weer op de grid te vinden is. Sinds hij de wereldtitel van 2021 verloren is aan Max Verstappen heeft de zevenvoudig wereldkampioen niets meer van zich laten horen. Men begon te vrezen voor een vertrek van de coureur, maar Mercedes lijkt die zorgen nu weg te nemen.

'Tegenslag breekt sommigen, maar laat anderen records breken', stelde het team uit Brackley via social media met een foto van Hamilton erbij. Omdat de achtste wereldtitel van Hamilton uitgebleven is, moet hij aan de slag als hij Michael Schumachers wereldtitel-record van zeven titels wil passeren. Dat is vermoedelijk het record waar Mercedes op doelt.

Hamilton is sinds het verlies van de titel in Abu Dhabi slechts tweemaal in het openbaar gezien. Eén keer kwam hij naar de Mercedes-fabriek, waar hij met de rest van het team de achtste constructeurstitel vierde die Mercedes op rij heeft weten te behalen. Het was echter de eerste keer in het hybride-tijdperk dat de coureurstitel niet bij een Mercedes-coureur eindigde.

Met de komst van George Russell naar het team en de groeiende dreiging van Red Bull Racing en Verstappen lijkt het erop dat die achtste titel een nog lastiger karwei zal worden dan het in 2021 was. Daar kreeg de Brit geregeld hulp van teamgenoot Valtteri Bottas. Het is nog maar de vraag of Russell bereid is net zo'n teamspeler te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws