Pérez vertrok na GP van Spanje richting Milton Keynes: 'Hele constructieve gesprekken gevoerd' Formule 1
Formule 1

Pérez vertrok na GP van Spanje richting Milton Keynes: 'Hele constructieve gesprekken gevoerd'

Pérez vertrok na GP van Spanje richting Milton Keynes: 'Hele constructieve gesprekken gevoerd'

Sergio Pérez is na de Grand Prix van Spanje naar Milton Keynes gegaan. De Red Bull Racing-coureur stelt daar een aantal 'hele constructieve gesprekken' te hebben gevoerd. De Mexicaan zegt dat dit hem goed heeft gedaan en hij vertrouwt erop dat hij komend weekend op het Circuit Gilles Villeneuve weer op de toppen van zijn kunnen kan presteren.

Na twee tegenvallende weekenden in Monaco en Spanje zag Pérez zijn kansen op de wereldtitel flink afnemen. Waar de Mexicaan slechts twaalf punten wist te scoren, daar pakte Max Verstappen tweemaal de volle mep. De achterstand van Pérez bedraagt inmiddels al 53 punten en de wereldtitel lijkt verder weg dan ooit. De 33-jarige is na afloop van de Spaanse GP afgereisd naar Milton Keynes om te kijken wat er beter kan.

'Ik ben na de Grand Prix van Spanje naar Milton Keynes gegaan. We hebben hard met het team gewerkt, veel goed werk geleverd en een aantal hele constructieve gesprekken gevoerd', zegt Pérez in een persbericht van Red Bull. 'Ik weet wat ik moet doen om mijn vorm terug te vinden en als team weten we hoe we de auto in een venster moeten krijgen waarin ik het beste zal presteren. Als team is het belangrijker dan ooit om ons door deze momenten heen te slaan en we zullen elkaar steunen om voor de overwinning in Canada te gaan.'

Pérez weet wat hem te doen staat in Canada

Die overwinning kan er volgens Pérez ook zeker komen. De 33-jarige Mexicaan weet in ieder geval precies wat hij moet doen om zijn kansen daarop te vergroten. 'Ik heb een fantastische auto en het is altijd leuk om achter het stuur te kruipen. In Montreal moet ik ontzettend consistent zijn en een compleet weekend afleveren. Ik kijk uit naar het weekend', sluit Pérez af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws