Update | Pole voor Leclerc, maar wedkantoren zien Verstappen zondag winnen (Ad) Formule 1
Formule 1

Update | Pole voor Leclerc, maar wedkantoren zien Verstappen zondag winnen (Ad)

Update | Pole voor Leclerc, maar wedkantoren zien Verstappen zondag winnen (Ad)

Aankomende vrijdag wordt het Formule 1 seizoen weer voortgezet en wel in Azerbeidzjan. Red Bull heeft goede herinneringen aan het circuit in Bakoe. Vorig jaar ging de overwinning naar Sergio Perez. Voor dit jaar is Max Verstappen de grote favoriet bij de bookmakers. Kan hij de favorietenrol waarmaken of gaat de zege naar een andere coureur?

Vrijdag wordt het Formule 1 seizoen weer voortgezet en wel in Azerbeidzjan. Red Bull heeft goede herinneringen aan het circuit in Bakoe. Vorig jaar ging de overwinning naar Sergio Perez. Voor dit jaar is Max Verstappen de grote favoriet bij de bookmakers. Kan hij de favorietenrol waarmaken of gaat de zege naar een andere coureur? Wij geven je na iedere vrije training een update van de odds voor de winnaar op zondag en de coureur die poleposition weet te pakken. Onderaan deze pagina zijn alle sessies live te volgen.

Het Baku City Circuit is het toneel van de achtste Grand Prix van het seizoen. Red Bull begint steeds meer te domineren en ook voor de aankomende race zijn ze weer de topfavoriet voor de eindzege. We moeten tenslotte alweer terug naar de derde Grand Prix van dit jaar om de laatste zege van een ander team te zien. Toen won Charles Leclerc in zijn Ferrari de race in Australië.

Vorig jaar ging de zege in Bakoe naar Sergio Perez. De Mexicaan kruipt steeds meer naar de top-2 in de WK-stand toe en begint een gevaarlijke outsider te worden voor het wereldkampioenschap. Als we ons focussen op de race in Bakoe dan zien we een grote favorietenrol voor Max Verstappen. De bookmakers geven je 2.30 keer je inzet terug bij een Nederlandse zege. Charles Leclerc volgt met een odd van 2.50 en een nieuwe zege van Perez levert je maar liefst 4.50 keer je inzet op.

Update odds eindwinnaar in Baku

Coureur Odd zege GP Azerbeidzjan (Na kwalificatie)
Max Verstappen 2.30
Charles Leclerc 2.50
Sergio Perez 4.50
Carlos Sainz 15.00
George Russell 34.00
Lewis Hamilton 41.00
Overige coureur 101.00 - 3001.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.


0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws