Twee keer je inzet en een bonus als je inzet op wereldtitel Verstappen! Formule 1
Formule 1

Twee keer je inzet en een bonus als je inzet op wereldtitel Verstappen!

Twee keer je inzet en een bonus als je inzet op wereldtitel Verstappen!

Na de kwalificatie is er nu echt nog maar één dag te gaan in het Formule 1-seizoen 2021... De spanning stijgt voor de Nederlandse fan, helemaal nu Max Verstappen zijn auto op zaterdag op poleposition zette voor de race. Rivaal Lewis Hamilton moet op zondag vertrekken van plek twee. Wie wordt er in Abu Dhabi wereldkampioen?

De quoteringen bij Bet365 vlogen de laatste dagen op en neer, maar nu de race nadert, kunnen we de balans opmaken. Wat zijn verhoudingen tussen Lewis en Max? Wie wordt de meeste kans op de wereldtitel gegeven? Verstappen start op de rode band, net als ploeggenoot Sergio Perez. Bij Mercedes koos men in Q2 voor de gele band, waardoor we nu al weten dat de strategieën op zondag volledig anders zullen zijn. Dat belooft!

Bij Bet365 moeten ze gedacht hebben: wij weten het ook niet meer. Wie inzet op een wereldtitel voor Verstappen, krijgt 2,00 keer zijn inzet terug. En wat blijkt? Wie kiest voor een achtste wereldtitel voor Hamilton, krijgt momenteel 1,80 keer z'n inzet terug.

Wie een beetje verder kijkt, ziet dan toch een kleine voorkeur voor Hamilton bij de wedkantoren. Wie de race wint, is wereldkampioen. En winst van de GP in Abu Dhabi levert je bij Hamilton andermaal 1,90 keer je inzet op. Wint Verstappen echter de GP op zondag? Dan is hij wereldkampioen, én pak jij 2,00 keer je inzet! De kloof met de rest is enorm. Bottas maakt na de twee kemphanen de meeste kans om de GP te winnen, aan een quotering van 21,00 te zien.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Kan Red Bull verrassen om constructeurstitel?

Wat valt er dan nog meer te verdienen? Nou, het kan misschien geen kwaad om eens te kijken naar een eventuele constructeurstitel voor Red Bull. Dat leek onmogelijk, maar met Verstappen op P1 en Perez op P4, kan de renstal nog verrassen op de laatste racedag. Mercedes zal een goede Valtteri Bottas nodig hebben, maar hij verpestte zijn kwalificatie met P6. Dicht Red Bull het gat van 28 punten en pakt het de constructeurstitel? Dan pak je 11,00 keer je inzet!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws